Dea sanjala da ima nesreću

Hrabra Dea Đurđević u ponedeljak uveče se pojavila na manifestaciji Dama godine i dobila je veliki aplauz kada je ušla u salu. Lepa voditeljka otkrila je da joj se sada u snovima pojavljuju samo lepe stvari, za razliku od prethodnog perioda.

 
 

 

Zabava 23.04.2019 | 22:24
Dea sanjala da ima nesreću
Ova hrabra dama, uprkos nezgodi koju je doživela, nikada nije pala u očaj. Koračala je napred s osmehom na licu, a zahvaljujući stručnom timu lekara, porodici i velikoj podršci koju je dobijala svakodnevno, Dea Đurđević je uspela brzo da se oporavi, pa se nada da će se uskoro pojaviti na televiziji.
 
Stravična nezgoda koja se desila nekoliko metara od televizije “Pink” ostaće joj zauvek urezana u mislima, ali nijednog trenutka nije dozvolila sebi da padne u depresiju. Želela je da pokaže sebi i drugima da može da pređe i preko ovog životnog iskušenja. Zato danas skoro tri meseca kasnije korača uzdignute glave, a sanja i živi samo lepe trenutke.

- Sanjala sam nesreću. Sada više ne, hvala bogu - kaže za “Blic” Dea puna optimizma.
 
Nikada joj se nije dešavalo da zaplače, pa ni u najtežim momentima.

- Ne plačem nikada ni od tuge ni od nervoze. Krenu mi suze od sreće. Kada sam prvi put krenula da hodam, tada su mi krenule suze. Inače ne plačem - priča lepa voditeljka.

Ljubav je za nju veliki pokretač. S njom se oseća hrabrije, a pozitivna energija koju dobija sa svih strana joj daje snagu da se što pre vrati normalnim životnim navikama.

- Osim Mladena, snagu mi daju mama i moje prijateljice. To je ta moja ekipa. Uspevam sve. Naučiš jednom rukom svašta da radiš, ali i druga će biti, nadam se, uskoro u funkciji i eto mene ubrzo na televiziji - kaže puna optimizma Dea.

Sluša savete stručnog lekarskog tima, pa naglašava da se naoružala strpljenjem.

- Doktori kažu polako. I ovo je uspeh da mogu da hodam, da dođem na neku manifestaciju, ali ne smem mnogo da se umaram - ističe ona.

Kao neko ko je pun energije, vrcavosti, radoholik, Dea je nestrpljiva da se vrati staroj svakodnevnici.

- Nestrpljiva sam mnogo. Ja bih sve sada i odmah. Pogotovo kada osetiš čari lepog života, ali dobro, polako - kaže nam ova šarmantna devojka, koja naglašava:

- Ja bih i sada mahala i vrcala, ali nema mnogo mahanja. Moram da budem mirna, dobra i fina.

Verenik Mladen Mijatović i majka Nena Dodevski su njena oaza mira, neko ko je najbolje razume i ko joj daje ljubav u neograničenim merama. S njima se oseća spokojno, srećno i zadovoljno. Kada se probudi i vidi njih, zna da je dan zagarantovano lep.

- Zavisi ko je u tom momentu sa mnom, taj me prvi put poljubi. Da li je to Mladen ili majka, a ako su zajedno, onda oboje. Tada je najlepše - kaže Dea.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Fuj

23.04.2019 21:21

Ko je ova, odakle se javlja i zasto je bitna? E, pa, nije ni za sto. I smarate vise, Dea, Dea... Ajme...

ODGOVORITE