Real želi da proda Kurtou!

Klub je nezadovoljan učinkom Belgijanca, piše Libertad.

Fudbal 23.04.2019 | 21:40
Real želi da proda Kurtou!
Nije tajna - Zinedin Zidan voli da ima na golu Kejlora Navasa. Tibo Kurtoa je prilično slabo branio od dolaska u Real. Saberite te dve informacije i dobija se vest koja stiže danas: Real želi da proda Kurtou, piše Libertaddigital.

Kraljevski klub bi da ga proda, Belgijanac ne bi da ide, a Zidan bi da se opkladi na Kejlora Navasa.

 Zidanov dolazak je značio i promenu života za mnoge od igrača koji su uzimali zdravo za gotovo da će ostati u Realu. To se odnosi na Kurtou koga Real želi da se otarasi i da sve ingerencije Navasu. To je zajednička odluka Zidana i menadžmenta kluba.

Kurtoa nije zadovoljio Real na dva nivoa. Njegov sportski učinak nije na nivou očekivanog. Došao je kao jedan od najboljih golmana na svetu i nije ispunio to što se od njega tražilo. Drugi razlog je što se Realu ne sviđa Kurtoin privatni život koji se neretko pojavljuje u žutoj štampi u Španiji.

Zidan veruje Navasu koji mu je mnogo doneo tokom dosadašnje saradnje. Poverenje je obostrano, pa je Navas već doneo odluku da ostane u Realu.

Kurtoa je stigao u Real prošlog leta. Potpisao je na šest sezona, plaćen je 40.000.000 evra Čelsiju. Videćemo koliko će Real dobiti za Belgijanca ako uspe da nađe dobrog kupca i proda ovog golmana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar