Bilo bi mi drago da odigram još sezonu u Partizanu!

"S Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali u tom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor", kaže košarkaš koji je nosio crno-beli dres u dva mandata.

Košarka 23.04.2019 | 19:00
Bilo bi mi drago da odigram još sezonu u Partizanu!
Milenko Tepić se u oktobru prošle godine vratio u Grčku gde je već ranije igrao dve sezone i to u dresu Panatinaikosa. Sada nije u zelenom dresu nego u crno-belom, PAOK-ovom. 

U razgovoru za Nezavisne Tepić se dotakao mnogih tema, između ostalog i toga da li bi voleo ponovo da obuče dres Partizana. Po treći put.

"S Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali u tom trenutku nismo uspeli da postignemo dogovor. Jako mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati i povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživeo neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu", rekao je Tepić za Nezavisne.

A mi podsećamo da se ime još jednog "povratnika" u Partizan pominje, a to je Dragan Milosavljević.

Tepić je govorio i o Dušku Vujoševiću.

"Dule je trener kod kojeg sam proveo pet prelepih sezona i koji je najviše uticao na mene kao igrača i čoveka. On o meni, ali i o ostalim igračima nije brinuo samo na terenu, već i van njega. Nakon toliko vremena mogu da kažem da smo postali i prijatelji, da se redovno čujemo i iako on to zna - i ovim putem mogu da mu poželim da što pre reši zdravstvene probleme i da se na neki način vrati košarci, jer je to ono gde pripada".

Planovi za dalje?

"Trideset i dve godine su došle brže nego što sam planirao. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ću moći da igram još nekoliko sezona, jer sam zdrav i na terenu se i dalje najlepše osećam. Nakon karijere, ako se ukaže prilika, najviše bih želeo da ostanem u košarci, jer sam dosadašnji deo života u najvećoj meri posvetio tome i to je ono što najbolje znam da radim", zaključio je Tepić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Šofer

24.04.2019 13:59

Nemoj vise moj brat, dosta smo se sikirali u ta dva prethodna mandata, svaka cast al dosta brate, nemoj vise..

ODGOVORITE