Video: Lopta u golu, glava u njenim grudima!

Ovaj snimak popravlja raspoloženje navijačima Čelsija ovog utorka.

Fudbal 23.04.2019 | 18:00
Video: Lopta u golu, glava u njenim grudima!
Gonzalo Iguain (31) nije često proslavljao golove ove sezone, ni jesenas u dresu Milana, ni ovog proleća kao napadač Čelsija, ali kada je u ponedeljak uveče dobio priliku da se poraduje lopti u mreži Barnlija...

...njegova glava završila je u poprsju jedne navijačice "plavaca" iz prvih redova tribina "Stamford bridža".

Argentinac je u 14. minutu na asistenciju Sezara Aspilikuete postigao četvrti gol u Premijer ligi od januarskog transfera iz Milana (zapravo Juventusa), doveo ekipu u vođstvo posle ranog pogotka gostiju, obradovao menadžera Mauricija Sarija, većinu od 40.600 ljudi na stadionu i milione fanova kraj TV ekrana, a onda se bacio u zagrljaj razdraganoj ljubiteljki fudbala koja ga je - fudbalskim rečnikom - "dočekala na grudi".

Ovaj snimak prilično je popularan danas među navijačima Čelsija.

Raspoloženje među "plavcima" pokvarila je vest o teškoj povredi 18-godišnjeg Kaluma Hadson-Odoija, koji će morati na operaciju i dug oporavak.

Iguain, bivši napadač River Plate, Real Madrida i Napolija, morao je da napusti Juventus posle senzacionalnog transfera Kristijana Ronalda, pa se obreo u Milanu na jednogodišnjoj pozajmici.

Postigao je šest golova na 17 utakmica kod trenera Đenara Gatuza, ali ga je češće iritirao, kao i napaćene navijače "rosonera" na praznjikavim tribinama "San Sira".

Utoliko, niko u Milanu nije ni pomišljao da ga zaustavi kada je u januaru dobio poziv od bivšeg trenera iz zajedničkih dana u Napulju, Sarija.

Nije bilo jednostavno izvesti njegov "prebeg" iz Italije u Englesku, utoliko što je pozajmica između Juventusa i Milana i dalje bila na snazi, uz podrazumevane detalje o isplati njegove zarade, ali su četiri strane na kraju pronašle način i "buckasti" napadač se pridružio bivšem učitelju pred kraj zimskog prelaznog roka u Evropi.

Na 19 utakmica u plavom dresu dao je takođe šest golova.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar