Počinje "čerupanje" Ajaksa!

De Jong je već otišao, De Liht bi mogao sa njim, Tadić se vratio na tržište igrača, a bogatim klubovima interesantni su i ostali Ten Hagovi starteri.

Fudbal 23.04.2019 | 11:45
Počinje "čerupanje" Ajaksa!
Frenki de Jong je već potpisao za Barselonu, moguće da će to uskoro uraditi i Matajs de Liht, igre Dušana Tadića u prvoj sezoni u Amsterdamu vratile su ga tržište igrača, a onima koji imaju i žele da plate - interesantni su i ostali fudbaleri Ajaksa.

Hakim Ziješ jedan je od zvezda ekipe trenera Erika ten Haga kojeg prate klubovi iz Evrope, a sudeći prema magazinu "France Football" na 26-godišnjeg Marokanca namerio se Inter koji je spreman da plati između 35 i 40 miliona evra za strelca 19 golova ove sezone.

Ziješ je prošlog leta bio blizu prelaska u Romu u paketu sa Džastinom Klajvertom, ali se na kraju samo sin nekada poznatog holandskog napadača, Patrika Klajverta, slikao u bordo-narandžastom dresu. Godinu dana kasnije, videćemo da li posle polufinala ili finala Lige šampiona, Ziješ bi mogao da se oproba u Seriji A, ali u crno-plavoj opremi slavnog milanskog kluba.

Bar u medijima, za Marokanca su zainteresovani i klubovi koji će paralelno sa Ajaksom i Totenhemom odigrati polufinale ovog proleća - Barselona i Liverpul, kao i dva mančesterska rivala, Siti i Junajted.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar