Pogba kao Matić: Ovo je bilo sramotno!

Vezni fudbaleri Junajteda samokritični nakon užasne partije protiv Evertona, a već u sredu u gradskom derbiju mogu da se iskupe. . .

Fudbal 22.04.2019 | 22:20
Pogba kao Matić: Ovo je bilo sramotno!
Svi koji su gledali utakmicu Mančester junajteda protiv Evertona (0:4) složni su u oceni da je to možda jedna od najgorih predstava "crvenih đavola" u eri posle odlaska legendarnog Ser Aleksa Fergusona.

Anemično, bledo, nemotivisano delovali su igrači Junajteda na "Gudisonu" što je Everton iskoristio da ih pregazi i tako im dodatno pokvari šanse za Ligu šampiona.

Ole Gunar Solskjer je nakon utakmice govorio o tome da je partija bila nedostojna Mančester junajteda, iskusni Nemanja Matić je preuzeo odgovornost na sebe zbog "izgubljene bitke"na sredini terena, dok je samokritičan bio i Pol Pogba.

Najskuplji fudbaler u istoriji Junajteda, koga mediji dan posle poraza sele u Real Madrid za 150 miliona evra, rekao je da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju njima...

"Ne bih da budem neučtiv prema Evertonu, ali način na koji sam igrao ja i čitava ekipa je sramota prema svima. Nismo poštovali sebe, klub ili navijače!", rekao je Pol Pogba za "Skaj Sports".

"Sve je bilo pogrešno, ali pre svega mentalitet mora da se menja. Igrali smo bez poštovanja prema svma u klubu... Ono što smo pokazali na terenu nas je naljutilo i želimo da budemo bolji od toga, pokazaćemo pravu reakciju".

Pol Pogba je iskoristio intervju kako bi se izvinio navijačima zbog toga što su igrlai toliko loše, uz poruku da će ponosno nositi dres u predstojećim mečevima.

"Mi smo Mančester junajted i igramo za trofeje. Nismo to uspeli u poslednje dve godine i očigledno je da je to razočaravajuće za sve, ali moramo ubuduće da ostavimo sve na terenu, da damo život za pobedu. Radićemo i znojićemo se za ovaj dres", zaključio je francuski vezista koji je od dolaska na "Old Traford" jedan od najkritikovanijih igrača Junajteda.

Ipak, sve bi to moglo da bude "izbrisano" ako već u sredu odigraju bolju utakmicu u gradskom derbiju protiv Sitija, koji potencijalno odlučuje i o tituli za koju se bori i Liverpul.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar