Sjećate li se Vagnera Lava? I u 35. donosi titule!

Godine su samo broj za brazilskog asa!

Fudbal 22.04.2019 | 20:30
Sjećate li se Vagnera Lava? I u 35. donosi titule!
Pamte navijači Partizana i dalje Vagnera Lava. Brazilac, nekada sa plavim dugim kikicama na glavu, predvodio je CSKA do pobede u dvomeču sa crno-belima 2005. u osmini finala Lige Evrope. Prošlo je od tada 15 godina,  a Lav i dalje voli da trese mreže i donosi titule.

Sada već vremešni napadač, u 35. godini, doneo je šampionsku krunu Korintijansu u prvenstvu Paulista, onom najstarijem u Brazilu.

Vagner Lav je zimus došao u Korintijans iz Bešiktaša, sa kojim je raskinuo ugovor. Nije se naigrao od tada u crno-belom dresu brazilskog sastava, ali je zablistao kada je bilo najpotrebnije. Igrao se revanš finala prvenstva Paulista sa Sao Paolom. Prvi meč je završen 0:0, revanš je bio na Korintijans areni.

Poveo je domaćin golom Danila Avelara u 31. minutu, a izjednačio je Entoni u poslednjem minutu poluvremena. Bio je to rezultat koji nije išao u prilog Korintijansu.

Na teren je u 66. minutu ušao Vagner Lav, kao tajni adut. I pokazalo se da je to bio dobitni potez trenera Kariljea. Veteran, sada i bez kose, a ne samo kikica, u 89. minutu je majstorski reagovao u šesnaestercu posle centaršuta i pogodio za pobedu, za titulu.

Godine su samo broj, jer ko zna - zna.



Izvor: Mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar