Zvezda će preispitati učešće u ABA ligi!

Sudije tražile zaštitu policije! Nebojša Čović, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, smatra da ishod ishod pete utakmice finala ABA lige, ne bi trebalo da utiče na ovaj stav.

Košarka 22.04.2019 | 15:45
Zvezda će preispitati učešće u ABA ligi!
“Ja stvarno mislim da Zvezda, kako god se završi ovaj meč, trebalo bi da preispita učešće u regionalnoj ligi. U Podgorici je sada bilo tri do pet puta gore nego prošle godine. To ponašanje, vređanje moje žene, Filipove majke, to je odvratno… Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije.

On je pozvao navijače Crvene zvezde da večeras koretno navijaju.

“Molim za fer navijanje. Najgore je ako funkcinišemo po principima osvete i mržnje. Ne volim da se uvlačim u blatu, ali nekada me nateraju. Posle ne možete da se operete, očistite odelo, a ne ne mogu da stalno navlačim čizme do kukova”.

Pričao je Čović i o sudijama:

“Mogli smo sve da rešimo u Podgorici, imali smo dobar rezultat, 12 poena prednosti koji su volšebno nestali... Ne bih da komentarišem suđenje. Dešava se još jedna čudna stvar. Arbitri za večarašnju utakmicu tražili pratnju i zaštitu policije. Ja zato molim navijače da se ponašaju kako treba. Mi smo nadmoćni i bolji. Nadam se da ćemo igrati 12 protiv 12”.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar