Više ne prati nju na instagramu

Duško Tošić napravio je zbunjujući potez na Instagramu kada je svoju i dalje zakonitu suprugu Jelenu Karleušu otpratio s društvene mreže instagram.  

Zabava 20.04.2019 | 16:49
Više ne prati nju na instagramu
Naime, među 317 ljudi koje fudbaler "prati" na društvenoj mreži, na kojoj je pevačica više nego aktivna, nema Jelene. A to se vrlo lako može utvrditi i pretragom. 

Što se tiče fotografija, poslednja koju je fudbaler objavio sa svojom suprugom je ona porodična nastala 7. januara, a upravo u tom periodu početkom godine izbio je veliki skandal o navodnoj aferi Jelene i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa. 



Sa druge strane, Karleuša i dalje "prati" Duška na Instagramu.



Duško je zatim postavio fotografiju sa svojom sestrom, što je totalno uzdrmalo estradno tlo. On je tamnoputu devojku držao u zagrljaju, a uz fotografiju je stavio emotikone srca i rođendanske torte. 

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Loša savjest?

20.04.2019 18:17

Od njega su najmanje imali oni koji ga iskreno vole. Možda mu treba pauza od 'praćenja'? Jk je žena koja treba 100 % i ma kod nje prostora za lične brige i nedoumice koje nisu ispunjene s njom. Makar Marija ima iskustva s ženama, a ne prođe 10 minuta da se ne posvade i nema ih nigdje vani poslije emisije. Nikad ekipa nije snimnjena u nekom restoranu u privatnom druženju. Svi žele da odrade posao i da se kotarišu Karleuše.

ODGOVORITE
Name

Re

21.04.2019 10:35

Je li ti uopšte znaš šta si htio reći?