Nadal: I dalje osjećam bolove!

Rafael Nadal je, posle pobede na startu Mastersa u Monte Karlu, otkrio da i dalje oseća bolove tokom bavljenja tenisom.

Tenis 18.04.2019 | 13:30
Nadal: I dalje osjećam bolove!
Nadal je pobedio sunarodnika Roberta Bautistu Aguta sa 6:1, 6:1 u drugom kolu Monte Karla i plasirao se u osminu finala.

On je rekao da je zadovoljan kako je odigrao prvi meč na šljaci posle skoro godinu dana, ali otkrio da još uvek nije na 100 odsto fizičke spreme.

"Srećan sam zbog pozitivnog starta. Dobro sam se osećao na terenu, ali ne mogu da se pretvaram da ne osećam bol, jer nikada to nisam radio. Davno je bilo vreme kada su profesionalni teniseri igrali bez bolova, jer je to sastavni deo igranja sporta na najvišem nivou, bez limitacija", izjavio je Nadal.

Nadal drži rekord sa 11 titula na Mastersu u Monte Karlu, što je najviše za nekog tenisera na jednom turniru iz te kategorije.

"Svake godine je isto, zar ne? Kada se vratim na ovo mesto uvek pogledam sjajnu istoriju koje ovo ima. Svi veliki šampioni su ovde igrali. Za mene je čast igrati (u Monte Karlu). Ovaj turnir je poseban za sve, a za mene možda i najviše", istakao je "Kralj šljake".

Rafa se u osmini finala sastaje sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim, kojeg je prošle godine pobedio u polufinalu (6:4, 6:1).

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar