Markovićeva bila ruski operativac

-To što se udovica bivšeg predsjednika SRJ i lidera SPS Slobodana Miloševića Mira Marković lečila u bolnici ruskih operativaca ne treba da čudi, jer je ona „stari boljševički operativac“, kaže Darko Trifunović, profesor na Fakultetu za bezbjednost.

Srbija 17.04.2019 | 12:41
Markovićeva bila ruski operativac
- Naravno da se Markovićeva lečila u toj bolnici, ona je njihova, ona je stari boljševički operativac. Ovde je utisnuta od ranih dana i kao takva imala je zadatak da Slobodana Miloševića okrene potpuno na drugu stranu i tu treba tražiti poreklo ubistva Ivana Stambolića - kaže Trifunović i dodaje:

- Ona je u Moskvi imala državne privilegije, kako se to zaslužuje.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Osvit

17.04.2019 10:51

Nama su uvijek drugi krivi.J....es Drzavu u kojoj je biti strani spijun pozeljno zanimanje a ne radnja podlozna najstrozijem kaznenom progonu.Nasom politickom i drustvenom scenom takvi dominiraju i zato smo na smetljistu i istorije i civilizacije uopste.

ODGOVORITE
Name

Uglavnom se zna

17.04.2019 11:53

Ako kronoloski a ne obrnuto gledamo kako se nad jugom navlacio oblak nacionalizma sjetino slobinog gazimenstanskog vatrenog govora u stilu ..nakon 600 godina opet smo u bitkama a ni oruzane nisu iskljucene..dok je razjarena masa pjevala ko to kaze ko to laze...i dal treba ikome pametnom crtati kakve fanaticnke apetite je imao na racun ostalih i ko je sve bio u toj kuhinji zla

Name

Vlado

18.04.2019 06:05

U ovoj nasoj zemlji nedodiji svi kad umru optuzuju se za izdaju a umrli se nemogu braniti i eto ti nazovi istine.Zasto ovi osuduju Miru,Slobu illi nekog drugog kad sud mije presudio a one sto im je presudeno branimo da su nepravedno osudeni.Milosevica svi napadaju ali on nije osuden u hagu.

Name

RUSIJA MAJKA

17.04.2019 11:14

RUSIJA MAJKA ZARATIŽE ZBOG NAS. SNOVI PUSTI 300 GODINA.KAO UŠLI SU U PRVI SVJETSKI RAT ZBOG NAS. JA ISTORIJE NAM....

ODGOVORITE
Name

055

17.04.2019 11:17

Bogati ne mlati kao Galijasevic,Ceranic,Lazanski o nekim zavjerama,zutim revolucijama,spijunima,operativcima,i kao ti spasio MUP RS,nijad cuo za tebe u to vrijeme .Toliko o time.Pocetak kraja MUPa RS je dilaskom Sredoja Novica,e on je obavjestajac,Rusio MUP RS,firmirao pogranucnu BiH i SIPU,to je bio jedan od ciljeva unistenja MUPa. Reformu policije 1998 potpisali su Dodik,Sredoje,Poplasen i Karlos Vestendorf.Postoji dokumenat koji se krije,sve ostalo je supljiranje!

ODGOVORITE
Name

007

17.04.2019 11:19

I šta sada??posthumno je osuditi??

ODGOVORITE
Name

ZNANJE

17.04.2019 12:12

Dragi Trifunoviću, nije Mira kriva, već državni organi koji je nisu otkrili. U ovoj zemlji svako može biti obaveštajac. Mnogi i za tebe isto kažu. Dovoljno da nemaš isto mišlenje kao neko drugi i on te odmah proglašava izdajnikom i obaveštajcem. Danas pola Srba živi van Srbije i u uslovima savremenih informacionih tehnologija veoma lako je biti obavešajac. Moraš priznati, da je vjerovatno i materijalno unosno u odnosu na domaće plate. Sve u svemu odgovornost je na bezbjednosnim službama, jer bi morale na vrijeme otkriti ko se bavi poslovima obavještajca za potrebe drugih zemalja.

ODGOVORITE
Name

Sijekovac

17.04.2019 20:19

Zemljak za koga ti radiš?