Uskoro susret Putina i Vučića

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin sastati 26. aprila u Pekingu tokom Drugog foruma za međunarodnu saradnju „Pojas i put“.

Srbija 17.04.2019 | 11:03
Uskoro susret Putina i Vučića
Dačić je sastanak najavio tokom konferencije za novinare sa Sergejem Lavrovom.

„Politički odnosi Srbije i Rusije su veoma dobri, oni su na strateškom nivou. Poseta predsednika Putina je bila od izuzetnog značaja. Već je dogovoren termin susreta predsednika Vučića i Putina na samitu u Kinu. To će biti 26. aprila, a 29. je sastanak u Berlinu, koji je zakazala Angela Merkel, uz prisustvo predsednika Francuske Emanuela Makrona“, rekao je Dačić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin razgovarali su o organizaciji sastanka predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u Pekingu, tokom održavanja Drugog foruma za međunarodnu saradnju „Pojas i put“.

(Sputnjik)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zivac

17.04.2019 09:40

Blago Putinu!

ODGOVORITE
Name

ZA GOSP.VUČIĆA

17.04.2019 09:52

SAMO ĆU VAM REĆI SRAM VAS BILO STO PODRŽAVATE DODIKA I NJEGOVU VLADU KOJA UNIŠTAVA SVOJ NAROD,PUSTOŠI REP.SRPSKU.VRŠI TEROR NAD OVIM NAPAĆENIM NARODOM KOJI SE ISELJAVA ILI UMIRE OD GLADI I BOLESTI.VI SRBIJU DIŽETE NA NOGE ČINITE DA SRBI I OSTALI NARODI U SRBIJI ŽIVE DOSTOJANSTVENO A OVDJE SVE PROPADA,UGROŽENA NAM JE BEZBJEDNOST,NE ISTOMISLJENICI PROLAZE NAJGORU TORTURU.ZNATE VI SVE KAKO JE KOD NAS,UBIJAJU NAM DJECU,ZNATE ZA SKUČAJ DRAGIČEVIĆ I SVE OSTALE SLUČAJEVE!? 21.VIJEK A KOD NAS TIRANIJA!!! LJUDI SE ISELJAVAJU A NASI POLITICARI JOS RADE NA TOME JER ZA NJIH KO SE ISELJAVA NIJE NJIHOVO GLASAČKO TIJELO,BOLI IH UVO !ONI SU SE NAKRALI OVOJ JADNOJ DRZAVI I NARODU UZJAHALI NA GRBAČU I MISLE DA SU NEUNISTIVI.BOLJE DA POMOGNETE DA OVA VLAST ODE AKO HOCETE MIR U REP.SRPSKOJ!! AKO ZELITE JEDINSTVO SRPSKOG NARODA KOJI JE I KOD VAS A POGOTOVO KOD NAS PROSAO GOLGOTU A POGLEDATE STA NAM ŠVERCERI,LOPOVI RADE!NAJNESPOSOBNIJE RUKOVODSTVO!UNIŠTIVAČI,MARIONETE DODIKOVI SVE I JEDNA FUNKCIJA!! POMOZITE DOK NE BUDE KASNO!!! NOSITE IH SA VLASTI,ONI SU UNIŠTIVAČI NARODA I DRZAVE,NEKA IDU DA OVA DRZAVA PRODISE I ODUSPRAVI SE!!!

ODGOVORITE
Name

re

19.04.2019 11:55

Ti ne živiš u Srpskoj,te ti je komentar krajnje degutantan.

Name

Re

17.04.2019 12:30

Vjerovatno da provjeri kako ide sa Pašom?

ODGOVORITE