Opet taj list: Nojer propušta borbu za titulu!

Bajern najmanje tri utakmice bez kapitena.

Fudbal 16.04.2019 | 08:15
Opet taj list: Nojer propušta borbu za titulu!
Godine polako stižu Manuela Nojera. Nema spora da je reč o jednom od najboljih golmana planete, međutim, posle 30 sve češće se povređuje Bajernova „jedinica“. Ovoga puta stradao je list leve noge, a prema informacijama iz Nemačke, možda je na gostovanju u Dizeldorfu okončao i sezonu.

Nojer se povredio početkom drugog poluvremena, teren stadiona Fortune napustio je na štakama, u klupskom autobusu koji je vratio izabranike Nika Kovača za Minhen nije reč progovorio, da bi sinoć aktuelni šampion i trenutni lider Bundeslige objavio da je u pitanju povreda lista leve noge i da Nojera čekaju najmanje dve sedmice pauze.

U prevodu, sigurno će propustititi mečeve sa Verderom i Nirnbergom u prvenstvu, kao i gostovanje u Bremenu, 24. aprila, u polufinalu Kupa Nemačke. Lekari su uzdržani i prognozama kad će potpuno biti zdrav, jer je list „načeo“ tokom sezone 2016/17, a nedavno je, krajem maja i početkom aprila, propustio dve bundesligaške utakmice iz istog razloga.

Zato na Alijanc areni vlada zabrinutost kad će veteran opet među stative. Bild se pita čak i da li je za njega izgubljen ostatak sezone u kojoj se Bavarci bore za Salataru sa Borusijom (bod viška na strani Bajerna), do okončanja je ostala još pet rundi (Verder, Nirnberg, Hanover, Lajpcig i Frankfurt), u međuvremenu će Nojera menjati Sven Ulrajh, a očekuje se da, upkos svemu, Manuelbude spreman za eventulano finale DFB kupa, 25. maja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar