Lud, luđi, Džoi Barton!

U tuči u tunelu izbio zube treneru Barnslija, pa pokušao da pobegne! Policija pokrenula istragu. . .

Fudbal 17.04.2019 | 20:00
Lud, luđi, Džoi Barton!
Životni poziv može da promeni, ali glavu da smiri po svemu sudeći ne može. Ostrvska policija pokrenula je istragu zbog navoda da je Džoi Barton, sada trener trećeligaša Flitvuda, pretukao kolegu iz Barnslija, Danijela Štendela?!

Medijima je na incident pažnju skrenuo napadač Barnslija Koli Vudro, koji je posle pobede od 4:2 tvitovao...

“Odvratno je što Flitvud ima renera koji može fizički da napadne drugog trenera i ostavi našeg šefa da mu krv lije niz lice!!! Takvim ljudima nije mesto u fudbalu“, napisao je Vudro, mada je ubrzo izbrisao tvit.

Već je bilo kasno. Mediji su nešto namirisali. Ubrzo se pojavio i snimak Bartona kako seda u automobil i pokušava da pobegne sa Barnslijevog stadiona. Međutim, obezbeđenje objekta i jedna policajka sprečila su ga u tome. Policija je samo objavila da je istraga pokrenuta.

Barton i Štendel su se inače sporečkali još tokom same utakmice. Varnicu je predstavljao žuti karton za jednog člana Bartonovog stručnog štaba. Spekuliše se da je Štendel posavetovao Bartona da prestane da se buni kod sudija, jer svakako neće ništa promeniti. Ovaj je pobesneo što se Štendel uopšte umešao.

Po završetku mečea žustra rasprava na terenu, prekinuo ju je Štendel otišavši u tunel. Barton je krenuo za njim, mada niko nije očekivao da će se potom pojaviti i informacija da je Flitvudov šef struke u tunelu napao Štendela.

Navodno, Bartonu je pala klapna kad mu je kolega rekao da je bitanga.San javlja da ga je prvo udario glavom, pa pesnico, zatim i davio dok su šokirani igrači samo posmatrali. Ljudi iz Barnslija su navodno i snimali incident. Redari su na kraju sklonili pobesnelog Bartona. Štendelu je ukazana lekarska pomoć. Dejli Mejl javlja da je 45-godišnji trener Barnslija ostao bez zuba.

Ovo naravno nije prvi put da je Barton učesnik nasilnih incidenata, 2008. je ležao i zator zbog tuče u Liverpulu.  Četiri godine ranije mu je Mančester Siti šest nedelja nije isplaćivao platu nakon što je na Božićnoj žurci mladom saigraču upaljenu cigaru nabio u oko.

Dečko je nepopravljiv.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar