Eli Golding se vraća u tinejdžerske dane

Dugo očekivani noviteti iz kuhinje Eli Golding napokon su počeli da stižu. U pitanju je singl "Sixteen", a obožavaoci britanske kantautorke uzbuđeni su iz više razloga.

Zabava 13.04.2019 | 12:34
Eli Golding se vraća u tinejdžerske dane
Novi singl vratio je i pevačicu i njene obožavaoce u buntovno tinejdžersko doba i podsetio na lepe uspomene.Nostalgičan tekst pesme Sixteen prati privlačan ritam upotpunjen pevačicinim prepoznatljivim glasom.

Ono što singl čini još interesantnijim je činjenica da je Eli Golding od svojih obožavalaca zatražila fotografije iz ovog doba od kojih je zatim načinjen video-klip.

Novi singl napisali su zajedno Goldingova, Rej i Fred, a za produkciju su bili zaduženi Ijan Kirkpatrik i Majk Vajz.

Govoreći o novom singlu, Eli je istakla da je veoma uzbuđena: „Ta godina (16) je za mene bila ključna iz tako mnogo razloga i ova pesma mi je zbog toga zaista bliska srcu. Vraća me u nepromišljene tinedjdžerske dane i nadam se da nas sve podsecća na tu mladalačku nevinost“.

Novi singl nastavlja priču započetu pesmom Flux, u kojoj je Eli minimalnu produkciju upotpunila pratnjom klavira i žičanih instrumenata.

Neverovatna karijera 32-godišnje Britanke do sada joj je donela dve BRIT nagrade, prodala je više od 14 miliona albuma i 102 miliona singlova, zabeležila 13 milijardi preslušavanja njenih pesama širom sveta i osvojila milione pratilaca na Instagramu.

Izdanje Sixteen u Srbiji je dostupno preko servisa Dizer i Gugl plej.



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar