Gradski derbi za Nastasića!

Betis ušao u trku za srpskog štopera. . .

Fudbal 18.04.2019 | 14:00
Gradski derbi za Nastasića!
Na pomolu je gradski derbi za Matiju Nastasića! Pre nekoliko dana pisali smo kako Sevilja ima u planu da na leto napadne 25-godišnjeg štopera Šalkea, a nove informacije sa Pirineja kažu da u trku želi da se uključi i Betis. 

Lokalni mediji navode da se klub sa Benito Viljamarina u junu sigurno rastaje sa marokanskim defanzivcem Zuhairom Fedelom, pa bi srpski internacionalac došao kao pravo rešenje za zadnju liniju, dok je veza sa Seviljom sportski direktor Monći, čovek koji se vratio na Sančez Pishuan i koji je Nastasićaimao u tefteru još iz perioda u Romi. 

U Sevilji nisu zadovoljni kako odbrana funkcioniše ove sezone i žele da preko leta pazare ozbiljnog centralnog beka. Pre seviljskih klubova za Nastasićeve usluge raspitivala se i Valencija, ali je očito odustala. 

Ukoliko bi prešao u neki od španskih klubova Matija Nastasić postao bi prvi Srbin koji je zaigrao u sve četiri najjače lige Evrope. Ipak, Šalke ga se sigurno neće lako odreći. Ugovor je čvrst, do 2022. godine, a tržišna cena srpskog defanzivca iznosi oko 20.000.000 evra. Pitanje je da li su seviljki klubovi finansijski dovoljno potentni za jednu takvu operaciju...  

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar