Jedni druge tužili zbog kredita

Tužba Slobodana i Miroslave Pavlović kod Okružnog privrednog suda je podnesena radi utvrđivanja ništavosti ugovora o kreditu koji je Bobar banka odobrila u visini od pet miliona maraka.

Republika Srpska 26.03.2019 | 13:44
Jedni druge tužili zbog kredita
U Okružnom privrednom sudu u Bijeljini danas je održano ročište povodom mjera obezbjeđenja u predmetu po tužbi Slobodana i Miroslave Pavlović protiv Bobar banke u stečaju.

Tužba Slobodana i Miroslave Pavlović kod Okružnog privrednog suda je podnesena radi utvrđivanja ništavosti ugovora o kreditu koji je Bobar banka odobrila u visini od pet miliona maraka.

Kako kredit nije vraćen Bobar banka u stečaju je u Osnovnom sudu pokrenula postupak izvršenja radi prinudne naplate.

Prijedlogom mjera obezbjeđenja se zahtjeva da se odgodi izvršni postupak kod Osnovnog suda u Bijeljini koji je Bobar banka u stečaju pokrenula protiv Slobodana i Miroslave Pavlović radi prodaje nepokretnosti koje se nalaze u Bijeljini.

Okružni privredni sud će pribaviti spis iz Osnovnog suda u Bijeljini, a odluka o mjeri obezbjeđenja će biti donijeta u roku od osam dana od dana pribavljanja spisa iz osnovnog suda.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

isto Dodik

26.03.2019 12:47

I Dodik je sam sebe tužio,jos se samo čeka referendum da li je Milorad pod punom sviješću i zdravom razumu oženio sadašnju ženu ili ćemo i po tom pitanju na referendum

ODGOVORITE
Name

Ozakonjenje pljacke

26.03.2019 13:21

Dva idita opljackali budjet npr. Trebinja.

ODGOVORITE
Name

Re

27.03.2019 22:55

Nije Pavlović opljačkao nikoga, da jeste imao bi nešto, on nema bukvalno ništa. Pavlovića su godinama saradnici koji mu vode firme( Blago Blagojević, M. Erić, Drago Savić, Ružica Janković) radi sitnih para i ličnog interesa krali i uništavali. Ova četvorka je sve dovela do dna. Njih treba hapsiti. To najbolje zna Pavlovićev zet Rade Jovanović, koji je bio dio uprave, koji nije mogao gledati naivnog Slobodana kako ga ova banda pelješi.

Name

Re..re

28.03.2019 07:25

100% je ovo tačno. Oni su prije 5 g. otjerali i 3-4 uspješna direktora koja je Slobodan doveo da digne posrnulu mašineriju. Banda koja se ne stidi i ne boji nikoga.

Name

Re re re

28.03.2019 21:09

Otjerani, Andrija Kulić iz banke, Slaviša Mijatović i Milan Trninić iz Žitoprometa, Vaso Arsenović sa fakulteta. Dok su oni vodili Pavlovićeve firme nije bilo gubitaka, sve je radilo, sad sve propada.

Name

re Isto Dodik

26.03.2019 14:19

SAMO STO JE NA NASU ZALOST DODIK I LJEKARSKIM UVJERENJEM DOKAZAO NA NIJE URACUNJIV..ZNACI NIKAKAV GA ZAKON NE KACI..TESKO NAMA SA NJIMA..

ODGOVORITE
Name

Mladen

26.03.2019 16:17

Pa ima li ista da je ovaj covjek uradio da nije ostao duzan , da nije otisao na sud i prevario ljude? Zitopromet onakav uzeo izvukao iz njega sve sto je bilo i ostavio onakav gigant bez icega da je sramota semberije i naroda ovog da ga gleda zakljucanog? Fakultet doveo do 0? Banku ojadio onakvu? Sve ljude sa kojima je radio nije platio i odveo na Sud da traze potrazivanja? Dokle vise ovaj covjek moze biti na slobodi i kakav primjer drzava daje drugima kako se moze varati i biti "dobrotvor" i "privrednik" sa tudjih ledja ja iskreno ne mogu da vjerujem?

ODGOVORITE