Pljušte smjene u „Elektrokrajini“

Rukovodilac i tehnički rukovodilac u Radnoj jedinici (RJ) „Elektrodistribucija“ Banjaluka Mirko Šurlan i Dragomir Špikić smijenjeni su, a iduće sedmice bez posla bi trebalo da ostanu i izvršni direktori za ekonomska i pravna pitanja u „Elektrokrajini“ Rodoljub Topić i Rajko Srdić, kao i članovi Nadzornog odbora tog preduzeća, saznaje portal CAPITAL.

Republika Srpska 26.03.2019 | 12:37
Pljušte smjene u „Elektrokrajini“
Naime, vršilac dužnosti direktora „Elektrokrajine“ Dragan Čavić smijenio je Šurlana i Špikića u petak i zatražio popis nenaplaćenih potraživanja, sudskih sporova, stanje zaliha repromaterijala, personalno stanje…

Na rukovodeća mjesta u RJ „Elektrodistribucija“ Banjaluka za direktora je postavljen Predrag Drljača, brat izvršnog direktora za tehnička pitanja u „Elektrokrajini“ Nenada Drljače.

Za tehničkog rukovodioca u banjalučkoj „Elektrodistribuciji“ postavljen je Vladimir Radusinović.

Pored ovih kadrovskih promjena, Čavić je za savjetnika za tehnička pitanja imenovao inženjera elektrotehnike Vladimira Arnauta koji je i do sada bio zaposlen u „Elektrokrajini“, ali nije obavljao rukovodeće funkcije.

Uprava nove zaposlene nezvanično pravda “povećanjem naplate od pravnih lica i smanjenjem gubitaka na mreži, umjesto što se razračunavaju sa sirotinjom”.

Promjene u javnim nabavkama i otpuštanje radnika
Naloženo je i da svi postupci javnih nabavki budu realizovani otvorenim postupkom, bez zaključivanja direktnih sporazuma, preko kojih se godinama, prema tvrdnjama iz „Elektrokrajine“, izvlačio novac, pogotovo za finansiranje izbornih kampanja.

Najavljena je reorganizacija sektora nabavki i investicija u „Elektrokrajini“.

Svi investicioni poslovi, izgradnja te održavanje elektro mreže, tvrdi se, neće više biti dodijeljivani privatnim kompanijama kao što je to bio slučaj do sada, već će ti poslovi biti rađeni sopstvenim kapacitetima jer u „Elektrokrajini“ imaju sve preduslove za to. Da su ranije u tom preduzeću sklapali ugovore sa spoljnim pravnim licima za najbanalnije poslove pisao je CAPITAL i u tekstu „`Elektrokrajina` novcem potrošača „farba“ trafostanice“.

Pored toga, u „Elektrokrajini“ je 170 radnika zaposleno na određeno vrijeme i svi oni koji su u administraciji, što je 50 odsto, ostaće bez posla, odnosno neće im biti produžen ugovor, saznaje CAPITAL.

Ugovori će biti produženi samo neophodnim radnicima i onima u proizvodnji. Što se tiče učinka, u pripremi je pravilnik nagrađivanja koji će imati mogućnost 20 odsto smanjenja ili povećanja plate.

SNSD želi da se riješi izvršnih direktora

Rodoljub Topić i Rajko Srdić su na mjestima izvršnih direktora u „Elektrokrajini“ postavljeni kao kadrovi SNSD-a i sada su na tapetu da budu zamijenjeni. Izvor CAPITAL-a tvrdi da će Srdić sasvim sigurno biti smijenjen, dok Topić lobira po opštinskim odborima da dobije podršku da ostane na poziciji izvršnog direktora za ekonomske poslove.

Kandidata za poziciju izvršnog direktora za ekonomske poslove predlagaće opštinski odbor SNSD-a Prijedor, a za pravna pitanja SNSD iz Gradiške.

Za smjenu Topića i Srdića nadležan je Nadzorni odbor, koji je i sam pred promjenom i priprema se raspisivanje konkursa za izbor tri člana NO.

Skupština akcionara ZP „Elektrokrajina“ na dnevni red sjednice zakazane za 1. april stavila je odluku o razrješenju i o imenovanju člana NO ispred PREF-a te o raspisivanju konkursa za članove NO tog preduzeća ispred Matičnog preduzeća „Elektroprivreda RS“ i Fonda za restituciju RS.

Još uvijek nije poznato ko bi mogao da bude izabran u Nadzorni odbor.

Čavić: Sagledavam stanje
Čavić nije želio da za CAPITAL govori o smjenama, istakavši samo da je u procesu sagledavanja stanja i da je analizirao stanje u dvije trećine preduzeća.

„Sagledao sam stanje u tehničkom, pravnom i ekonomskom sektoru, do polovine aprila očekujem da ću imati kompletan izvještaj o stanju u firmi. Ima dosta prostora da se naprave ozbiljni pomaci u poslovanju“, istakao je kratko Čavić.

Čavić je za v.d. direktora preduzeća „Elektrokrajina“ imenovan prije nešto više od mjesec dana, o čemu je CAPITAL pisao u tekstu „Čavić: Neću tolerisati skrivanje gubitaka u `Elektrokrajini`“.

Čavić je predsjednik NDP-a, a nakon slabog rezultata na prethodnim Opštim izborima, ta stranka je napustila opoziciju i djeluje u vladajućoj koaliciji sa SNSD-om, DNS-om, SP-om i Ujedinjenom Srpskom, te novoosnovanim DEMOS-om.

Prije Čavića, zavisnim preduzećem „Elektrokrajina“ je u dva mandata rukovodila Seka Kuzmanović iz SNSD-a.

(Capital)

Komentari / 70

Ostavite komentar
Name

007

26.03.2019 11:40

Samo tako Dragane,neradnicima i lopovima pokaži vrata.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

26.03.2019 12:53

Onog dana kada jeČavvić postavljen na ovu funkciju napisao sam ovde da je postavljen samo da odradi prljave poslove : otkazi, prodaja EP itd. Kad to sve obavi Dodik će ga se otarasiti kao stare krpe.

Name

Nada

26.03.2019 13:00

A šta ćemo sa hiljadu i više radnika viška!

Name

Goran

26.03.2019 13:13

I tebi nije jasno da Čavić radi ono što mu kaže Dodik. Ovako Dodik sa sebe skida odgovornost. Ovo su dječije igre, hljeba i igara. U svakom trenutku Dodik Čavića može odkvitati. Igre su iste u cijeloj BiH. Čović okupio sve Hrvate u HNS U borbu ZA 3. entitet, Bakir zove SDP, DF, Fahru u jedinstvenu borbu za BiH, Dodik isto za RS. Tzv. homogenizacija naroda, svi narodi su na liniji odbrane nacionalnih interesa, drugačija država je nemoguća. Predstava za narodi međunarodnu zajednicu. A oni i dalje sjede gdje jesu, bogate se pljačkom i bez rada,a ljudi gladuju, napuštaju domove u potrazi za egzistencijom, ostaju bez imovine zadužujući se. "Čovjeće, osvijesti se !"

Name

Sta

26.03.2019 13:16

Opet ste ga počeli podržavati? Stvarno imate kratko pamćenje hahahah.

Name

Мирослав

26.03.2019 13:49

Таман може позапошљавати све своје чланове и немаји нешто пуно.

Name

Bravo SNSD

26.03.2019 14:35

Papak preuzima brigu o redu i radu.

Name

N*1

26.03.2019 14:53

papak, ,, ČISTI " (BABA SERA)

Name

Re

29.03.2019 00:57

Čavić je čovjek bez ikakvog morala. Da ga imalo ima predao bi funkciju odbornika. Ni u Elektrokrajini on nema šta da traži jer sasvim bi bilo logično da taj posao radi taj njegov savjetnik koji je inženjer elektrotehnike, al tako nam je kako je.

Name

Baka

29.03.2019 01:00

Čavića je zreo za zatvor. Srpska omladino imaš perspektivu, da radiš po istom šablonu ili da bježiš.

Name

Jovan

26.03.2019 11:48

Čavina zadnja hapa,pa ko veli da se ja nagrabim sa obe ruke!!?Kukala Nam majka kukavica!!!

ODGOVORITE
Name

Re

26.03.2019 15:02

Otpušta pa će primati svoje kadrove intelektualce kao onaj ministar šta ga je stavio, nema čovjek možda ni srednju pošteno.

Name

Kameleon "čavić"

28.03.2019 07:31

Papak, kradljivac narodnih glasova, lažov i prefrigani prevarant, Dragan Čavić, izigrava ovdje savjesnog čovjeka i profesionalca. Prodao je i dušu i sebe za pare, samim tim sve što radi, jeste po naređenju koje dobije. On je samo slijepi izvršilac, jad i bijeda, rezultat našeg hvatanja za slamku i želje da se u moru nekulturnih neznalica, kupovnih stručnjaka i slučajeva svih vrsta i oblika, uoči bilo ko... Žali Bože izigranog povjerenja, jer ova spodoba je prevazišla i kameleona.

Name

novi svetski poredak

26.03.2019 11:53

ŠURLAN LOPOV, KRIMINALAC, OTIMAO LJUDIMA PARE, SIROTINJU ISKLJUČIVAPO SA DOVODA STRUJE. Čaviću, bravo , skidaj kriminalce , spozoruše i neznalice.

ODGOVORITE
Name

S

26.03.2019 13:12

Cava, ta dva brata Drljaca ne znaju ama bas nista ! Pazi se

Name

Boro

26.03.2019 16:38

njegov ministar privrede danas u Visegradu i u Bilici kao ide on da osnazi i omoguci privrednicima da uspjesno rade....majko moja mila otisao konobar sa Novakovicem i sa Cavinom ljubavnicom da ono sto je ostalo sirotinje pokusju da u 100 dana vlade ubace kao da su nesta radili.... obilazeci tesku sirotinju ..... uvijek je budala bilo... ali ovih Cavinih nema dalje....

Name

kiza

27.03.2019 21:24

Da ova dva brata ne znaju nista.i da nista nikada nece znati to je cinjenica. Ipak su rodbinske veze sa Bajom jace

Name

Krle

26.03.2019 12:09

Samo izdrži Čava. Provjeri koliko je Dodik spreman da trpi što hoćeš da pometeš njegove ljude. Jasno je da ti je to Dodik aminovao, ali upao si u osinjak. Sad si il pobjednik ili pokojnik. Pokajnik ne možeš biti jer si zacementirao svoj dugogodišnji opozicioni rad i priključio se režimu. Predlažem da u Nadzorni odbor staviš Vojina Mitrovića. On ti je osvjetlio put i pokazao kako se postaje papak. Jeste da si ga kritikovao i ponižavao ali si pošao njegovim stopama. Zato sad pokaži koliko seže tvoja autonomija u kadrovanju firmom gdje je Snsd žario a naročito palio 15 godina.

ODGOVORITE
Name

Sanja Majstorovic

26.03.2019 20:25

Cavina ljubavnica koju je zaposlio u ministarstvo privrede zove se Ivanka koju je dao ovom Vjekoslavu da mi se nadje pri ruci.... niko joj nesmije nista reci a i sam Vjekoslav je pustio ispred sebe ona je ministar..

Name

King

27.03.2019 00:46

Papak Čavić

Name

Milena k

26.03.2019 12:25

Bravo za topica cavicu

ODGOVORITE
Name

SVE

26.03.2019 19:13

Čaviću, riješi se svih izvrsnih direktora, Srdić i Topić su dva lopova, a Drljaca Nenad i njegov brat Predrag su dva najlosija elektroinzinjera, sigurno! Taj isti Srdić je na banjalucko polje doveo vrlog pràvnika iz veterinarske stanice Šopina koji je popunio pravnu sluzbu pravnicima sa privatnih fakulteta. Analizirajte malo utuzenja, nema sanse da takvi dobiju na sudu i jedan premet. Advokatica Milana Vukojevic, koji zastupa potrosace, hvalila se javno kako ima dobru saradnju sa pravnicima iz Elektrokrajine. Sve predmete ona naplacuje sudskim izvrsenjima!

Name

Golijat.

26.03.2019 12:39

Ne valjda ovom klosaru topicu dati otkaz naci ce njemu kum jovica suman posla u propaloj secerani barem da radi na porti

ODGOVORITE
Name

jaaa

26.03.2019 17:11

Ne sikiraj se da će taj na portu. Taj samo na bolje radno mjesto može

Name

Ravan

26.03.2019 21:27

Kum ima pakleni plan. Dovodi eksperta nekog da sredi stanje kod njega u secerani....a on ce kao napredovati i kandidovati se na mjesto nacelnika...

Name

Čavić

26.03.2019 12:41

Čavić će sigurno uraditi mnogo više nego Kuzmanovićka, to je čak i u interesu SNSD, pošto su sve pokrali, sad malo da zamažu narodu oči. Krašće se manje u toj firmi, ali za mene ovaj KONVERTIT nikad neće biti čovjek, taman da udupla prihode firme. Siguran sam da bi svaki pošten i hrabar čovjek uradio više od Čavića. Hoće ovaj konvertit koji je izdao Zdravka Krsmanovića uraditi bolji posao od Seke, ali će sebe i svoje uklopiti.Pokazao je da je nula od čovjeka, a nije bio pošten ni kada se pitao. Lično ću se radovati kada ga jednom budu hapsili zbog kriminala i veleizdaje oko Srebrenice.

ODGOVORITE
Name

Iskljucenja

26.03.2019 12:41

I dalje iskljucuj te dlmacinstva za 100 KM duga, a gazde kafica nek vam placaju reket

ODGOVORITE
Name

Valter

26.03.2019 12:42

Čitam komentare i nevijerujem, pa tip je okrenuo krila i leti naopako, vidim neki nasijedaju na njegovu priču, pa njega je burle instalirao na poziciju u Elektro Krajini, zemljo otvori se

ODGOVORITE
Name

Jaffa

26.03.2019 15:43

Da li će neko od starih loših kadrova odgovarati? Neće. Da li će biti namirena šteta? Neće. Pametnom dosta, ostali neka se zamisle čemu se nadaju.

Name

Za jaffu

26.03.2019 22:45

Pa naravno da neće niko odgovarati ljudi su za par godina stekli kapital što u Njemačkoj nebi za par života i o ovom će se pričati dan dva i nikom ništa.

Name

John

26.03.2019 12:44

Tako je Čava. Tjeraj kriminalce i ljubavnice. Dovedi Elektrokrajinu u red. Pokaži šta znaš.

ODGOVORITE
Name

he...he

26.03.2019 13:18

Nemoj onu moju ko da dirne...da joj čvoku slučajno opali...upamtiće....

Name

Re John

26.03.2019 16:50

Taj,,casni covjek " ce sad zaposliti sve sem clanova SNSD -a!!!

Name

Dux

27.03.2019 00:48

Baba Sera da dovede nešto u red?? Pa ti stvarno nisi normalan!

Name

Boro

28.03.2019 12:25

Javna tajna u BL-hajd što je prodao svoju guzu,al se zna da je stavio na giljotinu sav kadar NDP-a,u čitavoj državi tj.one koji ne budu sarađivali sa SNSD-om,Tek će da bude smijurije u NDP-u.Ko preživi,pričaće.A preživjeće samo oni koji se pokore SNSD-u.

Name

ha ha

26.03.2019 13:00

A on čist kao suza....

ODGOVORITE
Name

Semberac

26.03.2019 13:01

Tako ce biti i u AD GRADU,Cavic dobio i ovu firmu.

ODGOVORITE
Name

Određeno

26.03.2019 13:18

Pa svim radnicima koji su zaposleni duže od dvije godine radni odnos je po sili zakona prešao u status na neodređeno. Sad će pljuštati tužbe radnika.

ODGOVORITE
Name

RE

26.03.2019 17:40

Ne sekiraj se ti za te preko dvije godine staza,oni vec imaju stalni radni odnos. Ima njih sigurno 150 koji su primljeni od avgusta do oktobra prošle godine, zna se zašto i kako!

Name

Borkovći

26.03.2019 13:34

Najveći Švaler je Šurlan. Vratiti ga u selo odakle je i došao. Grad mu nije prirodno stanište.

ODGOVORITE
Name

Radnik elektrokrajine

26.03.2019 18:20

Surlan je samo flertovo sa radnicima ženskog pola i uslovljavao ih sa svim i svacim za radi vece plate a na postene ljude bacao kamenje,najveci kriminal je u prodaji i naplati koje vode Zrnic Vesna i Sanja Marjanović koje je on stitio

Name

Realni

27.03.2019 15:05

Nije u redu da pričate tako za čovjeka koga ne poznajete ,Šurlan je naj više radio od svih direktora u Banja luci.Drljacu ne poznajem čast čovjeku ali ovaj Radusinović mije dorastao funkciji the.rukovodioca i mislim da je to čisti promašaj kao i većina radnika ima isto mišljenje pravi momak je Malešević Dragan i Šuškalo Bojan

Name

Vučko

28.03.2019 19:11

Ljudi, dozovite se pameti!? Pa šta ste se raspametili, Šurlan ovo, Šurlan ono!?! Mogu reći da ga lično znam i dobar je čovjek. Pa niko ne spominje da je najveći pAPAK svih pAPAKA u istoriji papkarstva, Dragan Čavić, došao da dovodi nekoga i nešto u red??? Ovo sa njim (Draganom Č.) na čelu, početak je ARMAGEDONA. Bože smiluj se. Mirko Šurlane, sreća tvoja pa nećeš biti tu kada se sve raspadne. Za tebe ću uvijek biti mjesta među dobrim ljudima. Hvala ti!

Name

ДУГОКОНТОВ

26.03.2019 13:49

Чавићу нећеш ни ти дуго у фотељи,живи били па видјели.Испашће само велики блам што си уопште улазио у власт.

ODGOVORITE
Name

Boro

28.03.2019 13:00

Dokle god bude bio poslušan,može biti tu....u suprotnom,leti u zaborav.

Name

veliko postenje

26.03.2019 13:51

mora da nisu svi iz vladajuce elite

ODGOVORITE
Name

ZUMZINJO

26.03.2019 14:00

A, STA JE SA GRADIŠKOM, KAD ĆETE TAMO DA ZAVIRITE DO GOSPODINA VUJIČIĆ MLADENA, MIŠE ČAGLJEVIĆA, E KAKO SE TAMO DJELE RADNA MJESTA I KOJEFICIJENTI JADNA IM MAJKA NEMAJU VIŠE NI TRIPUT JEDAN IPO KABLA OD PLOČE DO WC, AL PLATE PO 2000 PA I 3000 ILJADEE, ovima po kancelarijama ko malo školovanijim kod bakića i po doboju što su išli na fakultete, ajde Čaviću protresi vrzino kolo, naćićeš svašta!

ODGOVORITE
Name

Gradiška

28.03.2019 18:30

Plata 1680 KM

Name

Mirko

26.03.2019 14:01

Cavic o postenju, a je*em te drzavo. Izdajica najveca sad kroji politiku u Eltkrokrajini, sta debila radi tamo sa privatnim fakultetima. Sve ljude sa privatnim faxom treba izbaciti, ljudi su zavrsili za čas fakultete a nisu se namučili ništa. Pi*am se na privatni fax ! A i čavić je papak nevidjeni, prodana dusa...Sram ga bilo. Otici sa dodikom...

ODGOVORITE
Name

Sonja

26.03.2019 14:07

Ko o postenju, sad Čava kao pošten. Zaista ljudima svasta staje u obraz... Izdas glasace i sad sprovodis red. Moj Čava, nema tebe ni tvog NDP a vise u prici...

ODGOVORITE
Name

Glamoc

26.03.2019 17:04

BRIGA NJEGA SAD ZA NDP, SEBE JE OSIGURAO. BAR TAKO MISLI, DOK GA ONAJ NE SUTNE! ZAO MI SAMO ONOG POSLANIKA JANDRICA, ON DJELUJE DA JE POSTEN COVJEK, CAK MI SE CINI DA SE COVJEK I STIDI ZBOG CAVICA!

Name

sds

26.03.2019 14:18

Elektrokrajina leglo kriminala i namjestaljki i zaposljavanja !

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

26.03.2019 16:43

Sve je to kriv Igor Radojčić i Amidzic

Name

jaaa

26.03.2019 15:07

Pa zar elitni kadrovi SNSD-a??? Pa zar svemogući “u sve se mješa” Topić? Ako je i tako, sigurno ima bolje mjesto u najavi. Taj pada samo na noge...

ODGOVORITE
Name

RE

26.03.2019 17:55

Ako ode Topić, uzgred budi rečeno, najgori izvršni direktor za ekonomska pitanja otkako postoji to radno mjesto, koji ne zna ni bilanse da čita, ali zna za sebe ko niko, sta će mu biti sa ljubavnicom iz Dubice, kojoj je i auto stavio na raspolaganje! Od ekonomske škole koju je imala, kupio joj i diplomu (on je lično donio) pa postala diplomirani ekonomista a ne zna kud je šuplja! Šta ce vozač Suman koji je vozilom Elektrokrajine snabdijevao njegove privatne apoteke! Neka malo Čavić zagrebe po tim troškovima sluzbenih putovanja pa da vidi sta sve tamo ima. Sekica je zajedno sa Srdicem i Topicem sajcala po Zlatiboru, Kopaoniku, Budvi, u vrijeme odrzavanja kojekakvih simpozijuma, bez obzira kojoj struci bili namijenjeni, famozna trojka je isla po nedelju i vise dana. Mnogo je tamo gliba i blata!

Name

Komsija

26.03.2019 15:19

ja bruke i sramote svaki put se slavi novi sef a nakon godine ostavi vise smeca nego sto je nasao, a to su balkanski strucnjaci. Meni se cini da oni sa imenovanjem toliko dobiju da i kad umru budu zasluzni.

ODGOVORITE
Name

Banja luka

26.03.2019 15:58

A sta je sa nepismenim sponzorusama ljubavnicama ma drustvo je dotaklo dno

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

26.03.2019 18:32

Najveci kriminal je u Laktasima tamo radi Mirka Surlana ljubavnica ona otpisuje tamo dugove a on u Banja luci

ODGOVORITE
Name

RE

26.03.2019 18:45

Nije u redu ni korektno pisati ovakve stvari, pogotovu što ne znaš! Žena koju spominjes u ovako ruznom kontekstu, nije uopšte na poslovima koji se odnose na naplatu energije, ima tamo čovjek kojem je to posao! Bolje nemoj ništa da pišeš!

Name

Milan

26.03.2019 20:30

Posalji Čavicu provjeru u Rj Dubica,vidjeces sta je analiticara sa koeficijentom,,boli glava,, sve topic doveo i podigao im plate. A inžinjeri sjede u zapećku. Filji kupili od osnovne do fakulteta,topic ga vodao po Širokom,sve diplome stigle u firmu. I takvi vedre i oblace. Auta samo pleto po gradu i selima,eksperti dubicki voze. Zadnjoj turi primljenih topic dao ugovore na neodredjeno,par mjeseci rade. Zaposlio taj topic ,,siromasnu,, djecu koja imaju firme svoje. Trener Borca zaposlen,a nije dosao ni dana da radi. Doveli jos dva radnika iz PD,eto dubica ne treba da svoje zaposli. Mislim da je u Dubici u RJ leglo nerada.

ODGOVORITE
Name

KD

26.03.2019 20:59

Bogami da. Od Pupija poluretardiranog tokara sa VSS diplomom, Siniše Mušeme-policajca koji se ni u Švedskoj nije uspio snaći.... Blago Dubici sa ovakvim kadrom...

Name

RE Milan

26.03.2019 21:04

A nekad je RJ Dubica bila za uzor ostalima po svemu, dok ne stiže stručnjak Topić!

Name

kifla

28.03.2019 08:50

topić je inače u dubičkom SNSDu zadužen za prosvjetu - svi znaju kako mu kolegica iz prosvjete radi, zapošljava, teroriše profesore

Name

Snsd Gradiška

26.03.2019 20:37

A dao BOG da djavo odnese načelnika Adzića u elektrokrajinu..da ga više ne gledaju nezadovoljni članovi snsd-nikad više za njega glasati-nikad-nije normalan čovjek..

ODGOVORITE
Name

Stop !!!

26.03.2019 21:16

Alo,sta vas je za jadnim Topicem,dosao u Dubicu sa dvije najlon kesice i zenom. Malo pomalo,covjek radi,bori se,pomak na vidiku. U Bl dobi podrsku,napredova...zaposli dosta svojih potrcka,umoran od rada. Neka,zna covjek sa tudjim parama. Struju velikanima u Dubici ne da da placaju,placa sirotinja. I tako,malo se obogati sa trudom i radom,a vi skocili da je lopov.

ODGOVORITE
Name

SEKTA

28.03.2019 05:44

Za izvrsnog direktora predlaze OO SNSD a Prijedor a za pravna pitanja OO SNSD a Gradiska.Koje su to sekte.Ovo nema ni u Tunguziji.

ODGOVORITE
Name

re

28.03.2019 11:11

Koja te nagovori moj pobro da uzmeš tu odgovornost na sebe i pljuneš na svoje glasače, tu je u toj SNSD lopovskoj Elektrokrajini haos živi godinama kao i svugdje po RS, gdje samo može neko gramziv da sjedne na takvo mjesto davno osuđeno na zatvor RS.

ODGOVORITE
Name

Giba

28.03.2019 12:34

Ko je jos otisao u zatvor?

Name

Bog te.

28.03.2019 16:45

Kako vazna tema, a diskusije se svela na svalerke. U nasoj politici nema nijedan frajer, valjda je lova po srijedi. Kakva moras biti zena, da te neko protezira zato sto si mu ljubavnica, a ti se ne stidis, nego malteretiras normalan svijet.

ODGOVORITE
Name

sale

30.03.2019 18:01

Ma sve je to super,al ima li ko odgovarati za prije

ODGOVORITE