Jokić: Borimo se za titulu, za sve!

Centar Denvera Nikola Jokić zabeležio je novi dabl-dabl učinak. On je u pobedi nad Njujorkom u gostima od 111:93 postigao 21 poen iz 17 skokova.

Košarka 23.03.2019 | 21:15
Jokić: Borimo se za titulu, za sve!
Bez obzira što je bio najbolji u pobedničkom timu Nagetsa, Jokić nije bio najzadovoljni posle meča, pre svega zbog toga što je imao dosta promašaja.

Jokić je šutirao iz igre 8/20, ali kada se sve sabere, to je bilo dovoljno da zaseni sve na parketu i sa svojim kolegama dođe do šeste uzastopne pobede.

"Činjenica je da sam mnogo šuteva promašio, nije to bila dobra partija, ali najvažnija je pobeda. Dozvolili smo im samo 93 poena, to je razlog trijumfa. U napadu smo se mučili svi, ali smo se borili izvanredno, skakali dobro i u napoadu i u odbrani. Kontrolisali smo utakmicu, to je najvažnije", izjavio je Jokić posle meča.

Denver je u četiri dana na turneji po istoku SAD zabeležio tri pobede.

"Rekao bih da se u tim mečevima više trudimo, zato što znamo da posle njih imamo slobodan dan. To je ono što veliki timovi rade. Pobeđuju dan za danom, pobeđuju na gostovanjima", dodao je Jokić.

Nagetsi imaju odličnu priliku da se sa Golden Stejtom bore za titulu najboljeg tima zapadne konferencije. Jokić kaže da nema predaje, da će svaki meč ubuduće biti jednako važan.

"Borimo se snažno, borimo se za sve, borimo se da budemo prvi, borimo se za titulu. Jednostavno, želimo da izađemo na teren i pobedimo svakoga", poručio je Jokić.

Nagetsi u narednoj utakmici u nedelju od 22 časa gostuju Indijana Pejsersima. Ukoliko pobede, biće im to 50. trijumf u sezoni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar