Tarantinov Holivud kakvog više nema

Kventin Tarantino će sa svojim devetim ostvarenjem „Bilo jednom u Holivudu“ odvesti gledaoce na vrhunac hipi kulture, a prvi trejler pokazuje da će film imati sve što se i očekuje od Tarantina – dobru glumu, ekscentrične likove, čudnu radnju i sjajnu muziku.

Zabava 21.03.2019 | 13:41
Tarantinov Holivud kakvog više nema
Sa Leonardom Dikapriom i Bredom Pitom u glavnim ulogama, trejler počinje sa glumačkim duom na filmskom setu u Holivudu krajem 60-ih godina.
 
 „Od glumaca se zahteva da rade mnogo opasnih stvari. Klif, pored mene, je tu da podeli taj teret“, kaže Dikaprio u koži Rika Daltona, dok Pit kao Klif Barton sedi pored njega i potvrđuje njegove reči.

Tarantino koji je napisao scenario, režira i producira film, bio je inspirisan sopstvenim odrastanjem usred Los Anđelesa tokom vrhunca hipi kontrakulturom.

„Radim na scenariju već pet godina, a živim u Los Anđelesu i okruženju veći deo svog života, uključujući i 1969, kada sam imao samo sedam godina. Veoma sam uzbuđen da ispričam priču o Holivudu i Los Anđelesu koji više ne postoje“, istakao je Tarantino.

Osim Dikaprija i Pita, glumačku ekipu čine i Margo Robi, Luk Peri, Dejmijan Luis, Dakota Fening i Brus Dern.



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar