Protiv Srbije počinje novo poglavlje!

Nemci se okupili bez selektora, Birof traži pobedu! I Julijan Brant se uzda u kvalitet igračkog kadra Pancera.

Fudbal 19.03.2019 | 18:15
Protiv Srbije počinje novo poglavlje!
Bez selektora Joahima Leva koji je na operaciji zuba i Serža Gnabrija koji je prehlađen, nemačka reprezentacija se okupila danas u Volfzburgu uoči prijateljske utakmice sa Srbijom (sreda, 20.45) na rasprodatoj Folksvagen areni.

U odsustvu selektora, tim menadžer Pancera Oliver Birof se obratio medijima i nagovestio težak posao za Orlove Mladena Krstajića.

"Želimo da uspešno otvorimo novo poglavlje u nemačkom reprezentativnom fudbalu. I jako nam je važno da utakmici sa Srbijom pristupimo sa koncentracijom, motivom i obavezom od samog početka. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat, posebno zbog činjenice da posedujemo snažan i kvalitetan igrački kadar. Gledaćemo da taj kvalitet pretočimo u velike rezultate u godinama koje dolaze", najavljuje Birof.  

As Bajera iz Leverkuzena Julijan Brant faktički je domaćin u Volfzburgu s obzirom na to da je prošao sve mlađe kategorije Vukova.

"Jasno je da hoćemo obe pobede u naredne dve utakmice, prvo protiv Srbije, zatim i protiv Holandije. Reprezentacija je nova, ali i kvalitetnija jer imamo mnogo veći izbor dobrih igrača, posebno u situacijama jedan na je jedan. Imamo i igrače strahovite brzine, dobre tehnike, sve što je neophodno za velike rezultate", najavljuje Brant.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar