"The Truth" savjetuje Lejkerse: Trejdujte Lebrona!

Legendarni košarkaš Pol Pirs dao je predlog operativcima Los Anđelesa posle neuspešne sezone u kojoj im Lebron Džejms nije doneo plej-of. Predlaže i trejdovanje "Kralja", ali pod jednim uslovom. . . .

Košarka 23.03.2019 | 18:30
"The Truth" savjetuje Lejkerse: Trejdujte Lebrona!
Očekivala se daleko uspešnija sezona za Lejkerse.

Ovo je i premijerna sezona u kojoj Lebron Džejms igra "na drugoj strani SAD obale", a neće je pamtiti po dobrim rezultatima, odnosima u svlačionici, čak ni individualnim brojkama...

Uz to, "Kralj" je dobar deo sezone propustio zbog povrede.

Tokom februara je delovalo da će uspeti da "namami" Entonija Dejvisa u Los Anđeles, što se definitivno neće desiti makar do leta, dok je sve manje izvesno da bi s njim u "gradu anđela" mogao da se udruži i Kevin Durent.

Šta je sledeći korak Lejkersa i Lebrona? Pol Pirs ima predlog...

"Šta ako Lejkersi dobiju prvog pika na draftu, treba da trejduju Lebrona Džejmsa!", rekao je legendarni košarkaš poznat pod nadimkom "The Truth", što se nije dopalo Čonsiju Bilapsu, pošto se nasmejao na ovu ideju.

"Ako biraš između tri sezone Lebrona Džejmsa ili 15 sezona Zajona Vilijamsa(projektovani prvi pik na draftu prim. aut.), jasno je šta treba da uradiš!", odlučan je Pirs.

Šta vi mislite, da li Lejkersi već ovog leta treba da odustanu od ideje sa Lebronom Džejmsom i da "podmlade" jezgro tima kako bi u narednim sezonama bili bolji?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar