Tole: Poseban pozdrav za Terzića!

Počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić izazvao je smeh na početku sednice Skupštine te organizacije.

Fudbal 19.03.2019 | 13:15
Tole: Poseban pozdrav za Terzića!
Karadžić predsedava sednicom, na početku je pozdravio sve goste, a posebno nekadašnjeg predsednika FSS-a, a sada generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

"To ja radim zbog sebe, da biste vi mene pozdravili", izjavio je Karadžić i izazvao opšti smeh prisutnih u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Gosti na sednici bili su predstavnik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Oliver Jung, kao i evropske (UEFA) Zoran Laković, koji je nekadašnji generalni sekretar FSS-a.

Prisutni, između ostalih, bili su i prvi čovek Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i predsednik i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković i Žarko Zečević.

Savićević se obratio Skupštini i rekao da je Srbija zasluženo bila ispred Crne Gore u Ligi nacija.

"Pokazali ste da posedujete dobru generaciju igrača, bili zasluženo prvi i čestitam na tim uspesima. Svima ovde želim mnogo uspeha. Nadam se da će fudbal u Srbiji i ove godine biti kao prošle i da ćete slaviti direktan plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Savićević.

Savićević je naveo da je "njegova Crvena zvezda" napravila istorijski uspeh jer je igrala u Ligi šampiona i nosila se sa klubovima koji imaju mnogo veći budžet.

Zoran Laković je kazao da mu je čudno što se obraća kao gost, odnosno predstavnih UEFA.

On je preneo "iskrene pozdrave" od predsednika UEFA Aleksandera Čeferina i generalnog sekretara Teodora Teodoridisa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar