N'Golo, da nisi malo poranio?!

Vezista Čelsija na okupljanje reprezentativaca Francuske došao u 6:30, ŠEST sati pre saigrača!

Fudbal 19.03.2019 | 12:15
N'Golo, da nisi malo poranio?!
N'Golo Kante se ili baš uželeo saigrača iz reprezentacije Francuske ili baš uplašio da ne zakasni na okupljanje za utakmice sa Moldavijom i Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Jer, kako drugačije objasniti ono što je uradio?

Vezista Čelsija došao je u kamp "trikolora" u Klerfontenu juče ujutro u 6:30, odnosno šest sati pre termina koji je zakazao selektor Didije Dešan!

Samo 12 sati ranije, Kante je završio svoj nastup za Čelsi u Premijer ligi protiv Evertona, podsetili su francuski mediji.

Omaleni fudbaler važi za jednog od omiljenih u redovima svetskog prvaka, poznat je po skromnosti, međutim, saigrači iz Čelsija Kalum Hadson-Odoi i Ruben Loftus-Čik otkrili su i da redovno kasni na klupska okupljanja.

"Ne biste verovali, ali uvek zakasni. Uvek",ispričao je Hadson-Odoi u jednom od prethodnih intervjua za "Soccer AM", a Loftus-Čik na pitanje koji igrač ima najviše kazni zbog kašnjenja kao "iz topa" rekao je ime francuskog reprezentativca.

"Ne kasni on mnogo, ali uobičajeno je da se dođe malo ranije, a on uvek stigne ili tačno u minut ili minut-dva kasnije... Dođe sa onim svojim osmehom i svi mu onda oprostimo", ispričao je Loftus-Čik.

Podsetimo, reprezentativci Francuske okupili su se u ponedeljak za duele sa Moldavijom u gostima (22. marta) i Islandom kod kuće (25. marta) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U toj grupi su još Andora, Albanija i Turska.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar