Povreda Suareza u "pravo" vrijeme!

Napadač Barselone zbog povrede skočnog zgloba neće sa reprezentacijom Urugvaja putovati u Kinu.

Fudbal 19.03.2019 | 20:45
Povreda Suareza u "pravo" vrijeme!
Luis Suarez zamenjen je u finišu prvenstvene utakmice protiv Betisa, nakon što je prilikom jednog starta izvrnuo skočni zglob.

Dok je uz bolan izraz lica napuštao teren, nametnulo se pre svega pitanje da li će biti spreman za gostovanje Mančester junajtedu 10. aprila, pošto velika bodovna prednost u odnosu na Atletiko i Real Madrid ostavlja prostor za poneki propušten meč Primere, dok je u Ligi šampiona sada značajan svaki minut.

Dan kasnije, pregledom je utvrđeno da je glavni saradnik Lionela Mesija u napadu Katalonaca dobro prošao.

Barselona je saopštila da će Suarez pauzirati između 10 i 15 dana, tako da bi mogao da bude spreman već za lokalni derbi protiv Espanjola, kada 30. marta bude nastavljeno špansko prvenstvo.

Jedino će zbog njegove povrede biti oštećena reprezentacija Urugvaja, koja će od 22. do 25. marta učestvovati na "Kina kupu" u Naningu i tamo odmeriti snage sa Uzbekistanom, pa sa selekcijom domaćina ili Tajlandom. Za "La Seleste" su to poslednje provere pred junski Kup Amerike, osim ako u međuvremenu ne zakažu još neki prijateljski meč.

Tridesetdvogodišnjem Suarezu, koji je ove sezone dao 18 golova u Primeri i tri u Kupu kralja (nijedan u Ligi šampiona!?), predah će verovatno dobro doći uoči finiša trke za trofejima u tri takmičenja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar