Trofeji VK Partizan idu "Gradskoj čistoći"?!

Vaterpolo klub Partizan se i dalje muči sa dugovima, a stigla je i nova tužba na Banjicu.

Ostali sportovi 17.03.2019 | 22:15
Trofeji VK Partizan idu "Gradskoj čistoći"?!
Kako prenose beogradski mediji, crno-bele je tužilo Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" koja je dugovanje Partizana od 4,7 miliona dinara prebacilo na izvršitelje.

Oni će pokušati da napate potraživanje, a na spisku predmeta bi mogli da se nađu i trofeji, među kojima su i pehari Lige šampiona.

"Nama je sve odavno popisano. Ponudili smo im i pehar Lige šampiona da popišu. On je neprocenjive vrednosti, neka lepo i to popišu. Odneli su nam neki stari frižider, u kom rashlađujemo sok i vodu za delegate, sudije... Vredi možda 1.000-2.000 dinara. Taman fino što su nam odneli da ga se rešimo, ionako je jedva i radio", ogorčeno je rekla direktorka VK Partizana Tatjana Rakas.

"Prošle godine su došli da nam uzmu teretanu! Ej, teretanu! U policiji se ljudi čude kad vide šta nam se radi, ne mogu ni oni da poveruju. Dakle, sve što je moglo da se stavi na spisak za konfiskaciju je stavljeno. Nije, zaboravili su nešto – da iznesu vodu iz bazena. Evo, pozivam ih da dođu i da nam odnesu vodu", sarkastično kaže Rakas.

"Sram ih više sve bilo! Je li cilj da se ugasi vaterpolo klub Partizan? Nema problema, na dobrom ste putu da ugasite šesti najtrofejniji klub na svetu u svim sportovima. Da ostavite 350 dece na ulici, da ugasite klub koji je jedan od simbola ovdašnjeg sporta", dodaje direktorka Partizana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar