Milojević zadovoljan posle serije potpisa!

Prvi put imamo formiran kostur ekipe! "Kao zvezdašu i treneru mi je jako drago. U proslosti je bilo teško zadrzati igrače,", poručuje strateg crveno-belih.

Fudbal 16.03.2019 | 12:15
Milojević zadovoljan posle serije potpisa!
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ceni kvalitet Rada i poziva na oprez uoči uvek neugodnog gostovanja za srpskog šampiona (nedelja, 17.00).

Crveno-beli su suvereni na čelu tabele, ali žele na najbolji način da okončaju period uoči početka reprezentativne pauze.

"Poslednja utakmica pred pauzu, ne očekujem lagan meč. Rad je došao do svog načina igre, navikli su se sa novog trenera, teško gube utakmice. Nikad nije bilo lako na Banjici. Trudimo se da stvari sa treninga ponavljamo na utakmici. Imamo veliki fond igrača, mnogo njih zaslužuje šansu", rekao jeMilojević.

Na stadionu Rajko Mitić nestpljivo iščekuju reprezentativnu pauzu.

"Prijaće nam pauza, očekujem da posle nje više nećemo imati problema sa povredama. Sada imamoproblem sa Gobeljićem, Rodićem, Marinom i Boaćijem. Ima momaka koji su možda i spremni, videćemo kod njih i kod doktora kakve su sanse. Posle pauze očekujem povratak Rodića i Gobeljića".

Veliki broj produženih ugovora u poslednje vreme ohrabruje i stratega crveno-belih.

"Srećan sam, mislim da uprava radi pravi posao. Kao zvezdašu i treneru mi je jako drago. U proslosti jebilo teško zadrzati igrače, pvo je prvi put da imamo formiran kostur ekipe. To je dobro za struku i kontinutet, drago mi je da su svi zadovoljni sa ugovorima".

I dalje se ne misli o predstojećim kvalifikacijama.

"Ja sam oprezan, ne gledam kvalifikacije, nego seledeći meč", poručuje Milojević.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar