Pol Skols dao otkaz nakon samo mjesec dana!

Bio sam zaveden! Nekada jedan od najboljih svetskih vezista nije se snašao u ulozi trenera, a tvrdi i da mu nije bilo omogućeno da radi kao što je želeo.  Skols krenuo kao Solskjer, pa "potonuo" i podneo ostavku! Bivši fudbaler Pol Skols podneo je ostavku na mestu šefa stručnog štaba engleskog niželigaša Oldama.

Fudbal 15.03.2019 | 15:45
Pol Skols dao otkaz nakon samo mjesec dana!
Skols je ostavku podneo samo četiri nedelje nakon što je preuzeo ekipu iz četvrte lige Engleske.

Bivši fudbaler Mančester junajteda je rešio da napusti Oldam posle sedam utakmica provedenih na klupi tog kluba, koji je trenutno na 14. poziciji četvrte lige.

"Žalim što moram da vas obavestim da sam rešio da odem iz kluba. Nadao sam se da ću, barem, ostati 18 meseci u klubu za koji navijam ceo život. Navijači, prijatelji i igrači znaju koliko sam bio ponosan što sam dobio priliku da vodim ovaj klub", rekao je Skolsputem zvaničnog saopštenja.

Skols je trenersku karijeru započeo kao i njegov bivši kolega Ole Gunar Solskjer – pobedom, ali su zatim usledila po tri remija i poraza.

"Za kratko vreme otkad sam preuzeo ovaj posao postalo mi je jasno da ne mogu da radim na način na koji sam zamišljao. Želim navijačima, igračima i osoblju, koji su se prema meni fantastično ophodili, sve najbolje do kraja sezone, a ja ću nastaviti da gledam i podržavam ovaj klub kao navijač", istakao je Skols.

Pol Skols će ostati večno upamćen kao fudbaler Mančester junajteda i jedan od najboljih svetskih vezista u svog vremena, međutim, videćemo kako će mu se razvijati trenerska karijera, koja nije dobro počela.

Bivši reprezentativac Engleske posle samo mesec dana napustio je klupu četvrtoligaša Oldama, saopštivši da nije mogao da radi kako je planirao i da je bio zaveden pre nego što je prihvatio posao.

Skols je svoj voljeni klub još iz dečačkih dana kao trener vodio na sedam utakmica, ali je uspeo da ostvari samo jednu pobedu, uz po tri remija i poraza.

Oldam se nalazi u sredini tabele engleske Lige dva, četvrtog stepena takmičenja. Na bezbednoj je udaljenosti od zone ispadanja, ali je i daleko od plej-of borbe za viši rang...

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar