Božinov udara po Vučeliću i upravi Partizana!

Božinov sve kontra Vučelića: Plate kasne igračima, zaposlenima. Vreme je za Ilića i nove ljude! Bugarski fudbaler predstavio sliku u Partizanu potpuno drugačije od predsednika crno-belih.

Fudbal 14.03.2019 | 21:20
Božinov udara po Vučeliću i upravi Partizana!
Predsednik Partizana Milorad Vučelić u klin, a nekadašnji fudbaler crno-belih Valeri Božinov u ploču. Sve kontra! Dok prvi čovek kluba tvrdi da su plate u Humskoj redovne, da nikakvih kašnjenja nema, bugarski fudbaler, koji je i dalje u odličnim odnosima sa nekadašnjim saigračima, poručuje da zarade kasne ne samo igračima, nego i ostalima zaposlenim u klubu.

Božinov iako nije u Partizanu već dve godine, redovno prati sve događaje u Humskoj i redovno se čuje sa nekadašnjim saigračima.

„Znam da fudbaleri nisu plaćeni i da plate nisu redovne. I tu ne mislim samo na fudbalere, već i na ljude koji rade u klubu, one koji održavaju terene, kuvarice, spremačice... A, svi oni imaju porodice. Tu je srž problema. Kada igrača jednom slažu za novac, pa drugi put, pa treći put, kako od njega da tražiš da da sve od sebe na terenu i da bude profesionalac?“ rekao je Božinov za Kurir.

On smatra da bi za Partizan bilo idealno da Saša Ilić postane novi sportski direktor.

„Mislim da je došlo vreme za neke nove ljude u klubu. Saša Ilić je čovek iza koga treba da stanu svi pravi partizanovci. Nadam se da ima ljudi sa kojima može da donese bolje dane za Partizan. Saša Ilić je veliko ime, simbol Partizana. On ne treba da bude sportski direktor, već i predsednik, ali kad dođe vreme za to", poručuje Božinov.

S druge strane, Informer saznaje da je fudbalere Partizana razbesnela priča predsednika kluba Milorada Vučelića, koji su svu odgovornost za slabe rezultate prebacio na njih. A, nezadovoljstvo tinja odavno, jer se vodećim igračima duguje ogroman novac. Navodno, Zoranu Tošiću se duguje čak milion evra, a više od pola miliona Vladimiru Stojkoviću.

Na sve to, Partizan mora da do 31. marta plati 2,5 miliona evra dugova, da bi dobio UEFA licencu za nastup u Evropi.

Teški dani u Humskoj 1...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar