Zvezda nastavlja ''blindiranje''!

Nikoliću ugovor do 2023. i 48. 000 evra u prvoj godini.  Na Marakani imaju velika očekivanja od svog bisera, koji će narednog leta biti priključen prvom timu. . .

Fudbal 16.03.2019 | 10:00
Zvezda nastavlja ''blindiranje''!
Mladi vezista Crvene zvezde na pozajmici u Grafičaru, Veljko Nikolić, priključiće se velikom broju igrača kluba iz Ljutice Bogdana koji su u kratkom vremenskom periodu parafirali novi ugovor sa srpskim šampionom. Nikolić će danas potpisati novi ugovor sa crveno-belima do 2023. godine, a kako saznaje MOZZART Sport u prvoj godini će od njega inkasirati 48.000 evra, što znači da će imati mesečnu platu od 4.000 evra.

U Crvenoj zvezdi imaju ogromna očekivanja od jednog od svojih najvećih bisera, koji će od narednog leta biti priključen prvom timu. Nikolić je maksimalno iskoristio boravak u Grafičaru, gde je napravio velki iskorak u svom igračkom sazrevanju. U prvom delu sezone na srpskoligaškim terenima postigao osam golova i imao isto toliko asistencija, pa će od naredne biti u prilici da se okuša u Superligi.

Mladi vezista se najbolje snalazi na poziciji takozvane „osmice“, koja je bila upražnjena od odlaska Nenada Krstičića. Čelni ljudi na stadionu Rajko Mitić uvereni su da će Nikolić upravo na tom  mestu u timu predstavljati rešenje na duže staze.

Nikolić je rođen 1999. godine, a u Crvenu zvezdu je stigao 2017. godine iz OFK Beograda za obeštećenje od 80.000 evra. Osnovni kvalitet mladog igrača je vanserijski pregled igre, što ga izdvaja od ostatka igrača iz svoje generacije na ovdašnjim terenima. Sledeće sezone će biti u prilici da se pokaže na velikoj sceni i donekle pruži odgovor na pitanje da li su očekivanja Zvezdinih čelnika s razlogom toliko optimistična.

Mladi vezista kreće putem svog „klasića“ iz generacije 1999. Dejana Joveljića, koji je pre dva dana takođe parafirao ugovor do 2023. godine. Ove zime na stadionu Rajko Mitić ugovori su produženi i sa Vujadinom Savićem, Filipom Stojkovićem, Milanom Pavkovim, Brankom Jovičićem, Markom Gobeljićem, Milanom Borjanom, Milanom Rodićem i Markom Marinom.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar