Žestok sukob navijača Partizana u Kruševcu!

Dve frakcije crno-belih sukobile su se na ulicama Kruševca nakon četvrtfinala Kupa Srbije! "Grobari" se tukli motkama, policija nije uhapsila nijednog huligana! Dve frakcije navijača FK Partizan sukobile su se na ulicama Kruševca, gde je Partizan pobedio Napredak u četvrtfinalu Kupa.

Fudbal 14.03.2019 | 11:30
Žestok sukob navijača Partizana u Kruševcu!
Nije bilo povređenih u sukobu huligana, koji su se gađali kamenicama i zamahivali motkama, javlja RTS.

Eskalaciju sukoba je sprečila policija, ali nije priveden nijedan huligan.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do incidenta na ulicama Kruševca, ali se na snimcima lokalne televizije, koji su se pojavili na društvenim mrežžama, vidi da je u njemu učestvovalo više ljudi. 

Inače, fudbaleri Partizana savladali su ekipu Napretka 4:0 i plasirali se u polufinale Kupa Srbije tri dana nakon ostavke trener Zorana Mirkovića.



Nakon utakmice Partizana i Napretka u Kruševcu, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, sukobile su se dve frakcije navijača crno-belih.

Navijači koji su imali motke, gađali su se kamenicama, ali je eskalaciju sukoba i tuču ozbiljnijih razmera sprečila policija, preneo je RTS.

Nije bilo povređenih u sukobu, ali ni privedenih.

Okolnosti koje su dovele do sukoba nisu poznate, ali se na snimku lokalne televizije RTV Plus vidi da je u njemu učestvovalo više desetina ljudi.

Partizan je u Kruševcu pobedio Napredak (4:0) i izborio plasman u polufinale Kupa Srbije.

Izvo: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar