Kad najbogatiji Indijac ženi sina

Četvrti na listi najbogatijih u svetu, Mukeš Ambani, predsednik najveće indijske kompanije "Reliance Industries" priredio je u subotu svadbu svome sinu Akašu na kojoj su se okupile najznačajnije ličnosti poslovne, političke i filmske elite.

Zanimljivosti 13.03.2019 | 13:46
Kad najbogatiji Indijac ženi sina
Venčanje Akaša Ambanija i Šloka Mehte, ćerke idijskog trgovca draguljima, održano je u novoizgrađenom kongresnom centru korporacije Ambani, u kompleksu „Bandra Kurla“.

Venčanju je prisustvovao i izvršni direktor „Gugla“, Sundar Pičai, direktori Banke Amerike, „Samsunga“ i „Džej-Pi Morgana“, kao i bivši britanski premijer Toni Bler. Pored njih, gosti na venčanju su bile i najveće bolivudske zvezde i poznati sportisti.

Nakon raskošne svečanosti venčanja Mukeš i Nita Ambani su priredili veliko slavlje za svog sina Akaša i snahu Šloku Mehtu.

Uoči zvanične ceremonije, Mukeš Ambani i njegova supruga Nita Ambani započeli su nedeljni program poklanjanja hrane Ana Seva u svim sirotištima i domovima za stare u Mumbaju. Zajedno sa porodicom Mehta poslužili su hranu za oko 2.000 dece.



RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar