NFL zemljotres – Odel Bekam u Braunsima!

Sada već bivši hvatač NFL ekipe Njujork Džajantsa, karijeru će nastaviti u Ohaju, tačnije u ekipi Klivlend Braunsa.

Ostali sportovi 15.03.2019 | 12:30
NFL zemljotres – Odel Bekam u Braunsima!
Život navijača Klivlend Braunsa nije bio lak proteklu deceniju, veliki broj problematičnih igrača i teških poraza krasile su izveštaje o utakmicama ove ekipe, sve dok nekoliko dobrih izbora na draftu nije totalno promenilo stvar.

Tu se pre svega misli na odlične igre Klivlendovih defanzivaca, poput perspektivnog Džabrila Pepersa, ali najviše se odnosi na njihovog novog kvoterbeka, Bejkera Mejfilda koji je u potpunosti okrenuo sudbinu "uklete franšize".

Prošle godine su Braunsi potpisali sjajnog hvatača Majami Dolfinsa, Džarvisa Lendrija koji je zajedno sa Džošom Gordonom trebao da čini ubojit tandem "po bokovima", ali se zbog Gordonovog ponašanja to nije dogodilo.

NFL fan bazu je u noći između utorka i srede šokirao jedan transfer. Odel Bekam Džunior odlazi iz Njujork Džajantsa i svoje talente nosi u Ohajo, među Klivlend Braunse. Bekam igra na poziciji vajd risivera i od početka karijere je član Njujork Džajantsa, a veći deo protekle sezone je zbog povrede morao da propusti.

Bekam je bivši student univerziteta Luizijana Stejt (LSU) gde je studirao sa još jednim igračem Braunsa koji mu je tamo bio mentor – Džarvisom Lendrijem. Braunsi možda jesu izgubili tandem Lendri – Gordon, ali su zato dobili nešto mnogo bolje. Tandem Lendri – Bekam Džunior.

Klivlend je za Bekama poslao Džabrila Pepersa, pik prve runde i pik treće runde (Klivlend ima dva pika treće runde, tako da im jedan pik u trećoj rundi ostaje) i nada se da će Braunsi posle 17 godina moći da se nađu u plej ofu i da će Bekam u Braunsima imati još mnogo "tačdaun plesova".



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar