De Hea i 400.000 evra sedmično!

Junajted traži rešenje. . .  Ole Gunar Solskjer glavni adut Crvenih đavola, s obzirom da je ostvario odličnu komunikaciju sa španskim čuvarom mreže.

Fudbal 15.03.2019 | 12:00
De Hea i 400.000 evra sedmično!
Zahtevna situacija pred upravom Mančester junajteda. Kako javljaju ostrvski mediji, čelnici Crvenih đavola traže rešenje u zastoju sa Davidom de Heom i planiraju da ponovo optočnu pregovore oko produžetka saradnje.

Španac, koji trenutno zarađuje 230.000 evra nedeljno zahteva da mu se primanja uvećaju na 400.000 evra, što je prethodni put predstavljalo osnovni razlog za prekid razgovora pre mesec dana.

Jedan od aduta Mančestera jeste Ole Gunar Solskjer, koji je ostvario sjajan odnos sa fenomenalnim čuvarom mreže, pa De Hea ima želju da ostane na Old Trafordu i nakon juna 2020. godine, kada mu ističe aktuelni ugovor.

Vodeći ljudi engleskog velikana žele čitav posao da okončaju do leta, kako ne bi došli u situaciju da strepe oko ostanka sjajnog čuvara mreže. Situaciju pažljivo prate brojni evropski klubovi, a pre svih Pari Sen Žermen, koji je zimus navodno bio spreman da Španca napravi najplaćenijim golmanom u istoriji fudbala.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar