Nadal: Novaka i Rodžera izuzetno cijenim!

U dobrim smo odnosima.  Drugi teniser sveta, Rafael Nadal, izjavio je da se bliži dan kada će članovi "velike trojke", u kojoj su pored njega Đoković i Federer, otići u penziju.

Tenis 09.03.2019 | 19:30
Nadal: Novaka i Rodžera izuzetno cijenim!
Španski teniser je drugi nosilac na Mastersu u Indijan Velsu, ali priznaje da sve češće misli o tome šta će biti kada okači reket o klin.

"Nadam se samo da to neće biti tako brzo, mada sam ubeđen da mogu da budem srećan i bez tenisa", rekao je teniser iz Manakora.

Rafa će u Indijan Velsu pokušati da stigne do četvrte titule na takmičenju na kojem je odigrao ukupno 60 mečeva (skor 50-10). Svestan je da će mu najveći rivali, kao i do sada biti Novak Đoković i Rodžer Federer.

"Cenim ih pre svega zbog velikih zajedničkih iskustava. Imali smo odnose pune ponštovanja, kako na terenu, tako i van njega. Ovo je samo igra, pobediš, izgubiš, to je sve deo naših života", priznao je Španac.

Nadal je krajem januara u velikom finalu na Australijan Openu izgubio od Novaka Đokovića u tri seta.

"Dobar sam gubitnik. Naravno da me povređuje kad izgubim, ali i dalje imam tu strast i uzbuđenje. Veliki su, ne oni koji pobeđuju, već oni koji žele da pomognu drugima", zaključio je Nadal.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar