Zakazana nova sjednica NSRS

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da drugi nastavak 2. redovne sjednice započne u utorak, 5. marta u 10 časova, a odmah po njegovom okončanju započeće Treća redovna sjednica Narodne skupštine.  

 

Republika Srpska 22.02.2019 | 15:39
Zakazana nova sjednica NSRS
Nakon što završe sa preostalim tačkama, među kojima je građanima najbitnija ona o besplatnim udžbenicima za osnovce, poslanici će raspravljati o 14 novih tačaka. 

Za Treću redovnu sjednicu Kolegijum je predložio, između ostalog, prijedlog zakona o Gradu Gradiška; Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srpske...

Narodni poslanici će raspravljati i o nacrtu zakona o izmjenama i dopunama zakona o fiskalnim kasama, a pred njima će se naći i Informacija o obavezama koje za Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku proističu iz procesa pridruživanja Evropskoj uniji.

Šef poslaičkog kluba SDS Miladin Stanić je rekao da na dnevnom redu naredne sjednice republičke skupštine nema reformskih zakona, koje je obećao predsjednik Vlade da će doći u prvih 100 dana rada kabineta Radovana Viškovića.

"To je još jedan dokaz da se radi o vladi kontinuiteta i da od obećanih mjera nema ništa.



BN TV 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

realno stanje

22.02.2019 15:15

Krnja NS u kontinuitetu nerada.

ODGOVORITE
Name

Alo

22.02.2019 16:20

Gdje li nam je onaj fikus?

ODGOVORITE
Name

ALKIBIJAD

22.02.2019 17:13

Oni su sve samo nisu narodni.Svi oni su izbornim krađama i prevarama uz svesrdnu pomoć opštinskih i gradskih izbornih komisija i korumpiranih članova biračkih odbora i pasivan odnos CIKa ušli u parlament.I nakon toga šta narod može od njih da očekuje.Naravno,ništa dobro.

ODGOVORITE