SDS podržava evropski put BiH

Srpska demokratska stranka podržava evropski put Bosne i Hercegovine i njeguje evropske vrijednosti u svom političkom djelovanju. Republici Srpskoj treba društvo na čijem čelu će biti ljudi koji vode brigu o građanama i poštuju institucije a ne ono društvo u kome brojači odlučuju umjesto birača - kazao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica nakon sastanka sa visokom delegacijom Evrospke unije danas u Banja Luci.

Republika Srpska 21.02.2019 | 18:26
SDS podržava evropski put BiH
Govedarica je istakao da ekonomske reforme u BiH treba da imaju primat i izrazio uvjerenje da poreska opterećenja ne doprinose stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta i otvaranju novih radnih mjesta.



Predsjednik SDS-a je istakao da je trebalo godina i po dana u procesu odgovaranja na pitanja Evropske komisije i da se nada da u procesu pregleda odgovora na pitanje Bosne i Hercegovina neće biti većih problema.



Delegaciju Evrospke unije na današnjem sastanku činili su Кristijan Danijelson, direktor Direkcije Evropske komisije za susjedstvo i pregovore o proširenju Tomas Majr-Harting, izvršni direktor za Evropu i Centralnu Aziju Evropske službe za vanjske poslove (EEAS) Lars-Gunar Vigemark, ambasadorom EU u BiH i Mikela Matuela, šef odjela za BiH u Generalnom direktoratu Evropske komsiije za proširenje. Sastanku je prisustovao i predsjednik PDP Branislav Borenović.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

21.02.2019 17:49

Bravo Vukota konacno nesto pametno da uradis.Sastanak sa Evropskim zvanicnicima moze ti pomoci da dodjes na vlast.Mnogi gradjani su za EU pa cak nije Problem ni Nato samo to ne smiju da kazu od Snsd i Dodika jer nisu ni oni protiv EU i Natoa samo sto zele da licno oni profitiraju a ne gradjani.Zbog Toga se gradjani stalno iseljavaju i gradjani su stalno pod pljackom SNSD i papaka iz opozicije.

ODGOVORITE