“Gledao sam da sačuvam glavu“

''Dok su me dvojica napadača udarala palicama, gledao sam da sačuvam glavu. Kada su krenuli da me tuku palicama, bojao sam se da će me ubiti'', ispričao je danas u sudnici Okružnog suda u Banjaluci Vladimir Kovačević na početku suđenja bokseru Marku Čoliću optuženom da je, zajedno sa odbjeglim Nedeljkom Dukićem, pokušao ubiti Kovačevića.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Kovačević je u sudnici Okružnog suda ispričao sve detalje napada. Istakao je da se branio rukama, a napadači su ga zatim udarali po ekstremitetima i stomaku.

Danas je saslušan i vještak Milan Srdić. On je pojasnio da je pregledao Vladimira Kovačevića. U svom nalazu je naveo da je Kovačević zadobio jednu tešku i više lakšh tjelesnih povreda.

Kada je riječ o teškoj povredi, Srdić je rekao da je nagnječenje mozga teška povreda.

Vještak Zoran Obradović bavio se DNK-analizom. Kako je rekao na teleskopskoj palici, kao i dijelu druge, koji su uvršteni kao dokazi u ovom postupku, pronašao je DNK-tragove Kovačevića.'

''Na dršci palice nađen je miješani DNK trag i manjinski je pripadao Čoliću, a na palici su nađeni DNK tragovi Kovačevića'' – rekao je Obradović.

Tokom Kovačevićevog svjedočenja predsjednik sudskog vijeća Branimir Jukić je upozorio Marka Čolića da se ne smješka, na šta je on odgovorio da se ne smije, nego da je on uvijek raspoložen.

Sudsko vijeće je u nekoliko navrata opominjalo advokata Marka Čolića da izlazi iz okvira unakrsnog ispitivanja i da na taj način zbunjuje vještake. 

BN TV

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

SANDOKAN

21.02.2019 14:17

Taj Retardirani Marko je po nalogu ljudi bliskih MILORADU DODIKU izvrsio taj napad. A njega kao i Davidove ubice stiti Ministar Dragan Lukac.

BOKSERSKA DRŽAVA

21.02.2019 14:30

DRŽAVA BOKSERA, MAKROA, BORILAČKIH VJEŠTINA, LAŽI, KRADJE, LOPOVLUKA SVAKOJAKIH VRSTA, IMPOTENTNIH POLITIČARA I MINISTARA S KUPLJENIM DIPLOMAMA, STRIPTIZETA, TURBO FOLERAJA I RIJALITIJA I NEIZŽIVLJENIH NACIJA. E PA RAJ SMO MI.SAMO ZNANJA NIGDJE.

Oni koji posjeduju znanje samo ako imaju tu mogućnost bježe "glavom bez obzira"! Stvarno sramota gdje živimo- u kakvom društvu!

A

21.02.2019 14:42

To je tako kad se seljaci nalaze u vrhu vlasti.

Komentar

21.02.2019 19:01

Andrija

21.02.2019 15:29

Nikad ovo neće dopiti svoj epilog. Fuj!

Lako je se njemu smjeskat kad zna da nece odgovarat

Baka

21.02.2019 16:13

@Роки

21.02.2019 16:29

Ја контам да ће развући суђење и нема откривања налогодавца. Па сумњив је Додик ,он нема шта није говорио и радио БН телевизији. Што га не приведу и испитају. Ја не дајем ни 1% за поштено решење овог кривичног дела. СНСД овци се кажњавају само прекршајно . Од кад грешку Додик направи са Радишићем па га стрпа у ћорку , само прекршајни од тад.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.