Dodik napravio privatnu državu?!

Savjetom za zaštitu ustavnog poretka predsjedava Siniša Karan, a članovi su Sredoja Nović, Predrag Ćeranić, Srđan Rajčević i Draga Mastilović; njihova glavna interesovanja su članovi grupe "Pravda za Davida", opozicioni političari, novinari. . .

Republika Srpska 20.02.2019 | 13:15
Dodik napravio privatnu državu?!
Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske u srijedu, 20. februara, održaće sjednicu povodom ugrožene bezbjednosti poslanika Draška Stanivukovića i njegovog saradnika Ivana Begića.

Sjednica je sazvana na zahtjev Kluba poslanika Partije demokratskog progresa, čiji je Stanivuković član.

Zahtjev Kluba PDP-a uslijedio je nakon što je Stanivukoviću u noći 12. februara razbijen automobil u dvorištu porodične kuće u Banjaluci. 

Banjalučka policija je tim povodom privela Stanivukovićevog saradnika Ivana Begića, koji je u večeri 11. februara, kako tvrde, dovezao Stanivukovćev automobil do porodične kuće narodnog poslanika.

Policija je potom saopštila da je Begić odbio poligrafisanje, što je on demantovao, a onda je Stanivuković objavio audio snimak sa saslušanja Begića, koji svjedoči o jasnim prijetnjama koje je policijski inspektor Miloš Bandić uputio Begiću. 

BANDIĆEVE PRIJETNJE

Bandić, koji je načelnik Odjeljenja za imovinske delikte u Policijskoj upravi Banajluka, zaprijetio je Begiću da mu može učiniti šta god zaželi - prebiti ga, baciti niz stepenice, zgaziti i išamarati gdje god da ga vidi. 

„Država mi kupila pištolj i rekla - Miloše izvoli“, rekao je Bandić u policijskoj stanici Begiću, što je, sama po sebi, veoma jasna i precizna prijetnja policijskog službenika.

Objavljeni snimak sa Begićevog saslušanja otkrio je da policija otvorenim prijetnjama prisiljava Begića da lažno svjedoči o razbijanju automobila Draška Stanivukovića.

“Dao si izjavu, sve, ali nama se ta izjava ne uklapa”, rekao je inspektor Bandić prilikom saslušanja Ivana Begića.

To je jasan znak da su na sličan način pokušavali da „spakuju“ i izjave brojnih građana Banjaluke, koje su u poslednjih mjesec i po dana privodili, pokušavajući da optuže Davora Dragičevića, Draška Stanivukovića i Željka Dabića za navodni pokušaj državnog udara 25. decembra prošle godine, za šta su im podnijeli krivične prijave.  

Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske, osim o ovom slučaju, trebalo bi ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču i direktoru Policije RS Darku Ćulumu, da postavi još niz pitanja, koja se odnose na nezakonitosti u radu policije i narušavanje ljudskih prava i sloboda građana Banjaluke od pripadnika MUP-a Republike Srpske. 



PITANJA ZA MINISTRA I DIREKTORA

Članovi odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske morali bi, ako hoće pošteno da rade svoj posao u interesu građana i u skladu sa ovlaštenjima koja imaju po zakonu i Ustavu, od aktuelne vlasti u Srpskoj, prije svega od ministra Lukača i direktora Policije Darka Ćuluma da zatraže odgovore i na sljedeća pitanja:

Ko je i zbog čega naredio brutalno nasilje pripadnika Jedinice za podršku MUP-a RS i ostalih policijskih službenika nad građanima Banjaluke 25. decembra prošle godine, kada su komunalci sa Trga Krajine „počistili“ sva obilježja posvećena ubijenom mladiću Davidu Dragićeviću?

Zbog čega su tog dana uhapšeni roditelji ubijenog mladića, Davor Dragićević i Suzana Radanović, kao i desetine građana, među kojima je bilo i narodnih poslanika? Da li samo zato što traže da se otkriju i kazne ubice Davida Dragičevića?

Da li je među pripadnicima specijalne policije, koja je tog dana batinala građane Banjaluke, bilo i razbijača koji nisu pripadnici MUP-a Republike Srpske, već su došli sa strane?

Zašto se nasilje ponovilo 30. decembra, nakon poslednjeg velikog skupa „Pravda za Davida“ i protestne šetnje nakon tog skupa, kada je takođe uhapšeno više desetina Banjalučana, od kojih su neki bili slučajni prolaznici na Trgu Krajine?

Zašto policija od 25. decembra prošle godine do danas, svakodnevno ograničava kretanje građanima Banjaluke, zabranjuje svaku vrstu okupljanja, koje broji više od tri čovjeka, čak upada i u crkveno dvorište i odatle na saslušanja odvodi ljude koji podržavaju porodicu Dragičević? 

Da li je u Banjaluci uveden policijski čas, i ako jeste, po kom osnovu?

Zašto nisu pokrenuti postupci niti su podnesene krivične prijave protiv svih pripadnika MUP-a koji su, prema dokumentima Okružnog tužilaštva Banjaluka, učestvovali u uništavanju dokaza o ubistvu Davida Dragičevića?

ŠTA RADI SAVJET ZA ZAŠTITU

Kada će već zasjedati, Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske, trebalo bi da od vrha vlasti Srpske zatraži objašnjenje, a potom obavijesti javnost o tome šta radi Savjet za zaštitu ustavnog poretka, koji je zvanično počeo sa radom početkom ove godine. 

"Žurnal" je još u januaru 2014. godine objavio da je u "Službenom glasniku Republike Srpske" objavljena odluka o osnivanju Savjeta za zaštitu Ustavnog poretka i da su njeni glavni kreatori bili Slavko Mitrović, siva eminencija i dugogodišnji najbliži Dodikov saradnik, i Predrag Ćeranić, nekadašnji visoki funkcioner bivše Obavještajne službe Republike Srpske, koji je jedno vrijeme bio i u OSI. 



"Žurnal" je tada objavio i da će Savjet djelovati pri Kabinetu predsjednika Republike Srpske i biti mu direktno odgovoran, te da će na usluzi Savjetu biti i neke zaštitarske agencije iz Republike Srpske bliske Dodiku, kao i ilegalna oprema za prisluškivanje. 

Opozicioni predstavnici tada su tvrdili da je odluka o osnivanju Savjeta neustavna, jer su u „jednom tijelu, organu ili čovjeku spojene ove dvije funkcije”.

Nakon pet godina Savjet je proradio u punom kapacitetu. Njime predsjedava Siniša Karan, koji je sada šef kabineta premijera Radovana Viškovića, a članovi Savjeta su Sredoja Nović, Predrag Ćeranić, Srđan Rajčević i Draga Mastilović. 

Prema saznanjima "Žurnala", na meti Savjeta su opozicioni političari, grupa „Pravda za Davida“, pojedine nevladine organizacije, kao i novinari, koji oštro kritikuju rad establišmenta u Republici Srpskoj. 

Aktiviranje Savjeta za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske je indikativno i signalizira da Dodik ima namjeru da oživi Državnu bezbjednost Srpske, odnosno da je stvorio stranačku obavještajnu službu, koja će na sve načine - plasiranjem medijskih spinova, progonima, praćenjima, pritiscima pokušati da uguše svaki kritički stav spram aktuelne vlasti u Republici Srpskoj.   

(Žurnal)

Komentari / 78

Ostavite komentar
Name

drrr mrrr

20.02.2019 12:19

Mi smo mu dozvolili to da napravi.

ODGOVORITE
Name

kmkok

20.02.2019 13:13

Nije Dodikova vec Djolina drzava...Lukacevog kuma... njemu niko nista ne moze... ne boji se ni Dodika...

Name

Krajina

20.02.2019 13:29

Dozvolili smo da stvore novu UDBU i da koriste metode stare UDBE!

Name

re dr

20.02.2019 13:57

Tako je! Zna se da bez ostalih bandita ovaj primitivac moze samo pelcovati paprike. Evo recimo kada su borci u pitanju - sa jedne strane tu su njegovi banditi Dusko Vukotic i Zeljko Milinkovic, kao predstavnici paraveterana i kriminalaca, a s druge strane pijani i nesrecni Savcic, koji bi trebao da u ime boraca napravi dar-mar u Republici u pozitivnom smislu, ali je on gori od svih svojih prethodnika. Pa, onda nije ni cudo sto burle radi sta hoce.

Name

Aco

20.02.2019 13:58

Ne znam koje opozicione lidere.Ili su uz Milu ili nisu sposobni da ga ugroze na bilo koji nacin...

Name

Baja veliki

20.02.2019 14:04

Nisam intelektualno na nivou akademika al drzim se one stare devize unapredjuj ili skidaj...

Name

realnost

20.02.2019 16:21

Privatna drzava, ali i privatna odgovornost!

Name

Stanko

20.02.2019 16:30

Sta si dozvolio da napravi!? Zna svercer jacinu srpskog "junaka" i zato smije da radi sta hoce. Neeeeema niko muda da ga isamara baco, i to je to.

Name

vlasenica

20.02.2019 22:18

STO DUZI ZIVOT IM ZELIM,DA ZIVE STO GODINA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NARAVNO,I STO TEZU BOLEST

Name

vlasenica

20.02.2019 22:31

U VLASENICI PRIVODE I DJECU POGINULIH BORACA,SVAKA TRI DANA,SAMO ZATO STO KRITIKUJU SEKTU,DIPLOMIRANI INZENJER,ISTJERALI GA SA POSLA,A ZATIM MORAO NAPUSTITI I DRZAVU,SAD MU PRIJETE I PORODICI,PAKUJU SE I ONI,NISU BJEZALI 92 GODINE,AL SAD BJEZE OD SEKTE.

Name

realnost

21.02.2019 08:43

Burle, ko je ubio Davida?

Name

Strategija

20.02.2019 12:20

Papcine svih zemalja ujedinimo se demokratski, interesno i sporazumno!

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

20.02.2019 12:46

Ujedinili su se...

Name

Babakluk & Papakluk

20.02.2019 14:51

Zato imamo dobre rezultate nerada i neznanja!

Name

kasno Marko na Kosovo stize

20.02.2019 12:21

Narod je treba odmah poslije izbora na celu sa opozicijom izvrsiti drzavni udar, pohvatat dodika i njegovu svitu, objesit na sred trga i dati do znanja ostalima da ih ceka ako budu radili protiv naroda, sada je kasno, pametni odselise, nema kriticne mase...gotovo je...

ODGOVORITE
Name

pres

20.02.2019 13:33

Ne vrijedi više ništa, i vazduh će privatizovati banda!

Name

Re kasno ...

20.02.2019 13:55

Kako kad zabiše nož u leđa Čavić, Krsmanović, Obren, Cicko, Mićo i ostala svita?

Name

Kiki

20.02.2019 16:05

Postoji ona stara..koga ne mozes pobjediti, pridruzi mu se. Tim cinom postaje bara manja a krokodila puno vise. Nezadovoljstvo se ubrzava i u redovima pobjednika.

Name

Rašo

20.02.2019 12:23

Čeka ili Čeka (ČK ili ЧК - чрезвычайная комиссия črezvičajnaja komisija, ruski: Izvanredna komisija) je popularna skraćenica za tajnu policiju Sovjetske Rusije čiji je službeni naziv bio Sveruska izvanredna komisija za borbu protiv kontrarevolucije i sabotaže (ruski: Всероссийская чрезвычайная комиссия по борьбе с контрреволюцией и саботажем). Godine 1917. ju je nakon oktobarske revolucije osnovao Feliks Djeržinski. Godine 1922. se transformirala u novu tajnu službu pod nazivom GPU. Riječ čekist se, međutim, i do danas u Rusiji i drugim dijelovima SSSR-a održala kao kolokvijalni izraz za pripadnika tajne policije.

ODGOVORITE
Name

a na ulice

20.02.2019 12:24

A na ulice,šta drugo.

ODGOVORITE
Name

007

20.02.2019 12:34

Na izbore,ulica nije nigdje donela boljitak.

Name

Trc milojka

20.02.2019 12:50

Nema se vremena ! Izgubiš red pred Ambasadom NATO država !

Name

Sta Reci,

20.02.2019 12:30

Bar neko da misli , o državi !bravo Dodik! znate ja nisam srbin, ali pošteno kažem.

ODGOVORITE
Name

Macak

20.02.2019 13:11

Ovdje nije stvar o drzavnom udaru, jer ne postoji drzava. Cude me ovi pojedini policiski sluzbenici koji za bijednu platu ispoljavaju brutalno nasilje spram ljudi koje prvi put srecu u zivotu. To nije za njih dobro.

Name

mag

20.02.2019 12:50

Ljudi ne bojte se jer dok je takvih tupsona poput Ceranica i ostali koji su se ufurali da su cia ili fsb nista od toga. Ja ne mogu da vjerujem da Mile njih gura.

ODGOVORITE
Name

BORAC R SRPSKE

21.02.2019 12:32

SVE KOMUNISTICKI UDBASI.

Name

Cika Vasa

20.02.2019 12:54

Milorad Dodik radi po uzoru na Mila Djukanovica, pa ce se ako Bog da naci neki Dusko Knezevic, ako nista drugo.

ODGOVORITE
Name

razumio

20.02.2019 14:40

Obojica su papcine na kvadrat!

Name

Djilas

20.02.2019 13:00

Jeli treba da RS prepustimo opoziciji na celu sa SDS_om!? U SDS sve sami papci, prelivode, izdajice.. pokazalo se poslednjih godina. Zna Dodik o kakvim je moralnim likovima rijec. Svi su uglavnom preseli u DNS pa kada se gamadinamnozilo spokusali pojedinici da ruse Dodika. I naravno da ih je Mile na vrijeme sasjeko. Hvala Bogu kada imamo cvrstu ruku da nas vodi... Inace sam Bog zna gdje bi bili i sta bi od nas ostalo. Zato punu podršku dajmo nasem Predsjedniku!

ODGOVORITE
Name

Rašović

20.02.2019 13:35

A ŠTA JE DODIK PLJAČKAROŠ I IZDAJNIK, KORUPCIONAR. DOKLE JE STIGLA R. SRBSKA S NJIM DO JAME.

Name

Ni Đ OD ĐILASA

20.02.2019 13:58

Re:Đilas majmune, jedi ovna i srbuj!!!!!

Name

Re

20.02.2019 14:24

Blago tebi, tako ga ni žena ne bi pohvalila

Name

Sds

20.02.2019 17:15

Pa i sadasnji dodikovci,snsd-ovci su prije bili Sds-ovci,samo promjenili dres. Bili Radovanovi dupeuvlakači,sad Milini,u budućnosti nekog trećeg itd,samo daj fotelje,nije važno za koga se radi. Obraz,karakter,poštenje,moral nula.Sve je to ista bagra. Nema nam spasa.

Name

...

20.02.2019 13:12

Направили му странци приватно власништво од свега. Једнаку подршку има од њих и данас као и 97.-98., само што смо ми кленови заборавни.

ODGOVORITE
Name

bl

20.02.2019 13:29

Ko je ubio Davida?

ODGOVORITE
Name

Komisar Lukac

20.02.2019 16:25

Ja nisam, pa smo zato bacili dokaze o ubistvu!

Name

DIGNI SE NARODE

20.02.2019 13:33

NIŠTA TAJ KRIMINALAC NIJE KRIV GLUPI NAROD MU DOZVOLIO DA PRAVI PRIVATNU DRŽAVU I UVEO DIKTATURU UDRI RUDONJA SAD SI VELIKI BAJA U PRAVOM SMISLU GAZI SADA BAGRU.

ODGOVORITE
Name

Ratko

20.02.2019 13:49

Lepo neko prezime, Bandic!

ODGOVORITE
Name

Mrcko Naizdan

20.02.2019 16:18

Nemoj samo da vrijedjas, gospodin je dobio od "drzave" pistolj, ha, ha..

Name

Milojko

20.02.2019 13:49

Balkan, kao Balkan je uvijek bio paradoks, ko se do juče volio, sutradan na njega drvlje i kamenje, dokazi su bezbrojni od Tita, Miloševića...a danasnji političari nikako da nauče lekciju.. Da se na vrijeme povuku, uzivali bih , ali njikom đavo neda mira, teško je ući u mentalni sklop. I svako misli da je on najpametniji..

ODGOVORITE
Name

Th

20.02.2019 14:03

KOJE.UBIJO.DAVIDA.UBICE

ODGOVORITE
Name

Marija

21.02.2019 17:44

Ko je ubio Davida

Name

decko

20.02.2019 14:14

Svi znamo sta Dodik radi, koliko je pokradeno, koliko tendera namjesteno, koliko je uvezan sistem koji apsolutni vladar drzi! Mi treba da sutimo i da se zrvtujemo za R. Srpsku ako treba!

ODGOVORITE
Name

gospodin šefik

20.02.2019 14:20

važno je srbovat, ebeš sve ostalo xaxaxaxa...al nemoj da bi ispo iz reda pred ambasadom, neš doć na red xaxaxax

ODGOVORITE
Name

Domi

20.02.2019 14:36

Pod hitno ukinuti stranke i uvesti jednopartiski sistem!samo da postoji snsd!dodika proglasiti za narodnog heroja ibdati mu dozivotni mandat,jer tako majka jednom radja!dati gradovima ime po dodiku,zeljeznice da budu po njegovom imenu ,miline sume,i sve ostalo!

ODGOVORITE
Name

za Dragu Mastilovića

20.02.2019 14:48

KOME SLUŽIŠ crni sine.

ODGOVORITE
Name

Joja

20.02.2019 14:55

Dodik je spasao Srpsku od papaka

ODGOVORITE
Name

Rilje

20.02.2019 16:03

Nije tako, papci su spasili Dodika od pravne odgovornosti.

Name

Kad ikad !

20.02.2019 15:32

Sad ste vi otkrili toplu vodu,jos od 2009 je potpuno privatizovana drzva od strane Dodika i akcionara,Mile ima 51% a ostali su sitni akciomari RS-a,al koji isto tuku milione !!!!

ODGOVORITE
Name

Dobrojtro ..

20.02.2019 16:05

Ovaj naslov odgovara cinjenicnom stanju vec dugi niz godina . Ovaj tip sto se spominje je najprije oteo od obicnog naroda , opljackao sve sto se moglo opljackati i kupio sve sto se moglo kupiti , a tu najprije treba spomenuti vecinu opozicionara , koji su sve to blagonaklono gledali i nijemo posmatrali , kao da se to njih ne tice . Naravno tome treba dodati medjunarodni faktor , koji takodje na to sve gleda blagonaklono . U tome svemu cijenu je platio obican narod , svi oni koji nisu clanovi sekte vladajuceg rezima , svi koji ne sisaju budzet , a penzioneri i borci su posebna prica . Borci koji su stvorili Republiku da bi je navedeni mogli pljckati i unistavati , a i penzioneri koji su svoje penzije posteno zaradili , a dobijaju mrvice , a koji uporno podrzavaju svoje ubice !

ODGOVORITE
Name

bivsi radnik elektrokrajine

20.02.2019 16:16

Nemamo mi o cemu da pricamo kada je Seka Kuzmanovic najveci duznik za potrosenu el. energiju i koja je mesecima visila na oglasnoj tabli elektrokrokajine a cifra je pre desetak godina bila uvek izmedju tri i cetiri hiljade maraka posle lopova zeljka kovacevica postala direktor elektrokrajine a sve na racu rekao bi udaje svog sina za radmnaovicevu cerku. Naravno da od se taj brak raspao posto je iz interesa ali njen sin i radmanoviceva cerka kao i ona samo su posle svega izasli dobri po par miliona maraka. Ali nije to najbitnije sto nam se desilo jer je i to ovaj narod preziveo. Ceka nas jos nesto mnogo gore a to je da Seka ode u penziju a dolaze braca Drljce iz Novog. Dva brata blizanca a na fakultetu jedan polaze ispit za sebe a drugi put za brata i tako u krug, Bitno je samo iako su retardirani kao i ova celokupna vlast da su Bajini rodjaci i poslusnici. Meni je licno samo bitno da nisam vise ovde, a ti narode placaj placaj i placaj i ko te jeeeeb.....

ODGOVORITE
Name

Toooo

20.02.2019 16:34

Dodike ili dodiže udri po redu

ODGOVORITE
Name

pljuc

20.02.2019 17:17

fuj

ODGOVORITE
Name

T

20.02.2019 18:17

I dokle tako

ODGOVORITE
Name

I

20.02.2019 18:17

I sta je tu cudno

ODGOVORITE
Name

Q

20.02.2019 18:18

Jao majko mila

ODGOVORITE
Name

MESA

20.02.2019 18:41

TAKO I NAM TREBA NEK NAM UZIMAJU KAD SMO OVCE

ODGOVORITE
Name

Mig

20.02.2019 19:07

A davidovo ubistvo rasvjetliti?

ODGOVORITE
Name

Zizi

20.02.2019 19:08

Treba se seliti u njemacku

ODGOVORITE
Name

Zo

20.02.2019 19:08

Kad ce narodu biti bolje

ODGOVORITE
Name

Cigo

20.02.2019 19:58

Nama treba ovakva mrcina. Taka smo stoka.

ODGOVORITE
Name

ŠTA će čoban napraviti???????

20.02.2019 21:48

Napavili evropski džeparoši a Dodik im je sluga.........sluzi bagri da ne bi sluzio u zatvoru..........Dodik je snajka seoska.......oće da se je.e a plitka mu materica..........

ODGOVORITE
Name

Re

21.02.2019 05:32

Guraju ga Austrijski Fašisti I njihova kockarska mašinerija!!!

Name

Re re

21.02.2019 16:18

Pranje novca je Miloradu primarna djelatnos.....ŽIVIO ADMIRAL!!!!!!!!!!

Name

Pik

20.02.2019 22:58

Pravda za davida

ODGOVORITE
Name

Qw

20.02.2019 22:58

Pravda za svu nasu djecu

ODGOVORITE
Name

W

20.02.2019 22:58

Pravda za sve nas

ODGOVORITE
Name

Hroničar

21.02.2019 07:08

Sve se uviđa i komentariše, ono što radi ova kriminalna vlast, ali kad dođu izbori onda glasovi idu upravo toj vlasti. O čemu mi onda ovdje uopšte pišemo i komentartišemo.

ODGOVORITE
Name

Veteran

21.02.2019 08:15

Moramo izgraditi zdravo društvo u kojem je sistem bitan, a ne pojedinac.

ODGOVORITE
Name

ЂАВОЉЕ ТРОЈСТВО

21.02.2019 08:47

ГЛЕДАМ ОВУ ТРЕЋУ ФОТОГРАФИЈУИ ВИДИМ ШВЕРЦЕРА ЛОПИНУ, ПСИХОПАТУ У СРЕДИНИ И ЉИГАВЦА ДО ЊЕГА. АЛ ТО ТРЕБА ДОБРО ПОТАМАНИТ.

ODGOVORITE
Name

Ronhill

21.02.2019 09:50

Za sve je kriv udruzeni zlocinacki poduhvat u sastavu: Djuradj Regodic (Liukacev kum), Milorad Regodic (njegov sin), Dragan Lukac, Milorad Dodik, Vico Zeljkovic, Zeljka Cvijanovic, Igor Radojicic, Darko Ilic (Irenin ljubavnik), Zeljko Karan, Darko Culum, Filip Culum, Irena Culum (Iliceva ljubavnica), Igor Culum (radnik u mesnoj industriji Darka Ilica u Kocicevu), sudsko-inspektorska mafija u sastavu Dalibor Vreco, Sinisa Kostresevic, Sinisa Kojdic, Dubravko Kremenovic, Aljosa Borkovic, Aljosin kum inspektor Karanovic, Milos Bandic i naravno Savic. Sitni dileri i saradnici/lazni svjedoci/saucesnici: Djordje Radjen sa ocem, Viktorija Banda-Radjen, Alen Kukic. Eto vam imena, izvolite istrazite, ispitajte i pohapsite njih a ne goloruk narod. Necete naravno, jer ko bi onda ostao da radi sa drogom, prostitucijom, zelenasenjem i ubistvima, od kojih para bi SNSD finansirao izborne kampanje...

ODGOVORITE
Name

re Ronhill

21.02.2019 10:43

Svaka ti čast, sržno i precizno.

Name

EFENDIJA ČAVIĆ

21.02.2019 10:46

EFENDIJA ČAVIĆ PRODANA DUŠA BITANGA POKVARENA GORI SI OD RUDONJE.

ODGOVORITE
Name

Пишите ћирилицом

21.02.2019 12:17

Е да може цио би и цар, и овако су га већ даровали с титулом том. Зато и јесте Република Србска царевина криминала и корупције, маскирана у патриотизам и благостање.

ODGOVORITE
Name

67

23.02.2019 11:34

pravdaaa

ODGOVORITE
Name

Pop

23.02.2019 11:34

Pravda za svu djecu

ODGOVORITE
Name

Lik

23.02.2019 11:35

Pravda za sve nas

ODGOVORITE
Name

M

23.02.2019 11:35

Idemo do kraja

ODGOVORITE