Osakin prvi meč bez Bajina završen porazom!

Šampionka US Upena i Australijan Opena, Japanka, Naomi Osaka, poražena je na startu teniskog turnira u Dubaiju.

Tenis 20.02.2019 | 09:45
Osakin prvi meč bez Bajina završen porazom!
Od nje je bila bolja Kristina Mladenović, 6:3, 6:3. Bio je to prvi zvanični meč najbolje teniserke sveta posle rastanka sa srpskim stručnjakom Sašom Bajinom i ne može se reći da je igrala dobro.

Samo veče pošto je dobila priznanje Laureus za proboj godine, Osaka je na terenu pokazala sasvim drugo lice. Izgubila je meč posle svega 65 minuta igre.

Osaka je čak sedam puta u meču dozvolila 67. teniserki sveta da joj oduzme gem na njen servis. U prvom setu je gubila sa 3:0, da vi se vratila na 3:2, ali nije uspela da nadoknadi minus.

U drugom je odmah na startu izgubila servis, to je dalo inicijativu Mladenovićevoj da dođe do veoma bitne pobede za nju.

"Osvojila je poslednja dva Grend slema, odlična je igračica, velika šampionka. Ovde živim, ovo mi je omiljeni turnir. Gledala sam dosta njenih mečeva u poslednje vreme, spremala sam se. Pazila sam na njen servis, iskoristila svoje prilike, srećna sam zbog ove pobede", poručila je Mladenovićeva.

Nju u narednom kolu očekuje meč sa Karlom Suarez Navaro iz Španije.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dolari

20.02.2019 09:26

Tim koji pobjeđuje se ne mjenja i to. Je zlatno pravilo. Najbolji primjer u tenisu je bio Đoković. Imala je trenera koji je doveo na tron i otjerala ga zbog svoje balave sujete ,,ne govori joj u lice, nego okolo“. Opet se juče žalila da ne voli direktna pitanja. Kako joj je mogao ri direktno kada joj sve smeta. Trebalo bi da se javno izvine čovjeku za izjavu.

ODGOVORITE