Fulam odbio 30.000.000 evra za Mitrovića!

Totenhem želi Mitrovića?! Londonski Totenhem zainteresovan je za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, prenose engleski mediji. Ekskluziva ili bujna mašta britanskih medija?! Pevci navodno želeli da nadomeste izostanak povređenog Harija Kejna i obezbede mu alternativu u narednom periodu.  

Fudbal 22.02.2019 | 14:00
Fulam odbio 30.000.000 evra za Mitrovića!
Englezi prenose da su "Pevci" pokušali da dovedu Srbina još u januaru, ali su na Krejven Kotidžu odbili ponudu od 35 miliona evra.

Totenhem nije kupio nijednog igrača u prethodna dva prelazna roka, ali nema sumnje da će izaći na tržište narednog leta.

Prioritet menadžera Maurisija Poćetina mogao bi da bude napadač, zbog lošeg iskustva ove zime kada je zbog povrede skoro dva meseca ostao bez najboljeg strelca Harija Kejna, a bez adekvatne zamene.

Alternativa za Kejna bi prema pisanju određenih engleskih medija mogao biti Mitrović, najbolji strelac gradskog rivala Fulama.

Mitrović je postigao 22 gola na 48 nastupa za Fulam i ključni je faktor u borbi tima Klaudija Ranijerija za opstanak u Premijer ligi.

Britanski mediji, tačnije portal Team Talk, koji se bavi fudbalskim dešavanjima na Ostrvu, došli su do informacije da je Fulam poslednjeg dana prelaznog roka odbio ponudu Totenhema za Aleksandra Mitrovića od 30.000.000 evra.

Pavci ne troše novac već nekoliko poslednjih prelaznih rokova, ali su ovoga puta navodno bili odlučni da to učine kako bi nadomestili izostanak povređenog Harija Kejna i obezbedili mu alternativu u narednom periodu.

Klub sa Krejven Kotidža je odlučio da odbije tu ozbiljnu sumu, jer bi na taj način praktično i potpisao kapitulaciju u borbi za opstanak u Premijer ligi, ali to ne znači da je Totenhem odustao od Mitrovića. Pevci će sačekati ishod prvenstvene trke i u slučaju Fulamovog ispadanja ekspresno reagovati.

Fulam je Mitrovića doveo prošlog leta iz Njukasla za obeštećenje od 20.000.000 evra i to nakon što je sprski napadač zablistao na pozajmici u ovom klubu i bio jedan od najzaslužnijih za povratak u Premijer ligu. Golgeter Orlova i ove sezone je najistaknutiji igrač ovog tima. Na 26 mečeva u Premijer ligi je postigao 10 golova, ali to još uvek nije dovoljno da bi se tim iz Londona našao izvan zone ispadanja.

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar