Video: Kad šut završi tamo gde ne treba...!

Stravično bolan kraj sudara teškaša Haritonova i Mitrionea na Belatoru 215.

Ostali sportovi 20.02.2019 | 19:30
Video: Kad šut završi tamo gde ne treba...!
Sve popularnije "mešovite borilačke veštine" iliti MMA koje na račun opadajućeg interesovanja za boks polako preuzimaju inicijativu, ponekad zaista umeju da budu bizarne.

I tu ne mislimo samo na ponašanje boraca pre svega tokom promocija koje više liče na klinačko prozivanje nego na deo sportske predstave, već i na same okršaje. Tako se sinoć u Konektikatu glavni meč 15. predstave druge najjače MMA organizacije na svetu, Belatora (najveći je UFC) pretvorio u lakrdiju. Naročito za gledaoce u hali ili one koje su platili TV prenose jer je glavni meč večeri završen za samo 15 sekundi. A da niko nije pobedio.

Jer sudar teškaša Meta Mitrionea i Sergeja Haritonova je "rešen" tako što je ovaj prvi ovog drugog oterao u bolnicu. I to snažnim šutem pravo u prepone! Narvno slučajnim. Očajni Rus je završio u agoniji na podu oktagona nakon samo 15 sekundi okršaja, a veče je proveo u bolnici gde mun je dijaknostifikovan hematom. Mitrione je odmah priznao grešku, izvinio se i publici i suparniku rekavši da mu se ovako nešto dogodilo prvi put u životu. Belator je odlučio da meč ostane nedorečen, to jest da nema ni pobednika ni poraženog već se računa kao da nije ni održan, te valja očekivati reprizu.

Haritonov se polako oporavlja od udarca koji, nadamo se neće mu ostaviti ozbiljnije posledice.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar