Video: Upoznajte Munju, najbržeg dječaka na svijetu!

Rudolf Ingram Junior ima samo sedam godina, ali ga već sada nazivaju novim Useinom Boltom.

Ostali sportovi 20.02.2019 | 23:08
Video: Upoznajte Munju, najbržeg dječaka na svijetu!
Najbrži dečak u Sjedinjenim Američkim Državama, a vjerovatno i u celom svetu, je sedmogodišnji Rudolf Ingram koji svojom brzinom ostavlja bez daha bilo da se bavi američkim fudbalom ili atletikom.

Naime, mali Rudolf je aktuelni trostruki prvak SAD u trčanju, a zanimljivo je da se bavi i američkim fudbalom u kojem je njegov tim, takođe, osvojio Superboul za mališane, i to bez izgubljene utakmice.



Pažnju publike je privukao učestvujući u trci na sto metara, koju je Rudolf istrčao za samo 13,48 sekundi, što je američki rekord za njegov uzrast.

Dečak je, takođe, privukao pažnju američke košarkaške zvezde Lebrona Džejmsa i tima američkog fudbala Tampa Bej Bakanirs.

Rudolf je počeo da trenira sa svega četiri godine.

"Mogu da mu omoguće svu opremu koja mu je potrebna da bi bio sjajan, ali njegova snaga, radna etika i volja za uspehom su to što ga pokreće i dovodi do rezultata. On ne voli da se oseća kao gubitnik. On želi uvek da pobedi", rekao je njegov otac.

On vodi dečakov profil na Instagramu i prati njegove treninge. Kaže da svom sinu pokušava da obezbedi normalan život.

"Nikad nisam propustio trening, nikad nisam propustio utakmicu i pratim sve njegove treninge. On je velika zvezda ostalim ljudima, a za mene je samo beba. Ja sam snimatelj, trener, njegov vozač i sve to bez plate. Moja želja je da ga vidim srećnog kako radi ono što voli", rekao je tata Rudolfa Ingrama.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar