Pale nisu Split - "šahovnica" u Republici Srpskoj!

Scena sa Pala za primjer svima u regionu.

Ostali sportovi 15.02.2019 | 09:15
Pale nisu Split - "šahovnica" u Republici Srpskoj!
Događaji iz Splita, gdje su fizički napadnuti srpski vaterpolisti, a potom u naredna dva dana, osvanule i ustaške poruke na školi i vrtiću, uzburkali su strasti u regionu, međutim, nije sve, odnosno svagdje tako crno.

Dokaz za to su današnje scene iz dvorane „Peki“ na Palama, u Republici Srpskoj.

U ovoj dvorani održan je karling meč  između Hrvatske i Norveške u okviru 14. Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF), a naše komšije imale su i podršku svojih navijača na tribinama.

Hrvatski navijači istakli su svoju zastavu i bodrili svoje predstavnike, a sve je prošlo bez i najmanjeg incidenta, prenosi portal sportdc.net.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Car

15.02.2019 08:35

Srbi su od kad postoje bili civilizovana nacija gostoprimljivi domacini. Za razliku od varvara.

ODGOVORITE
Name

srpski soko

15.02.2019 10:01

CEMU SE CUDITE,,ZAR VAM NIJE POZNATO DA PREDSJEDNIK STRANKE NA VLASTI U BiH ZAJEDNO SA NAJVECIM NEOFASISTOM HOCE DA STVARA TRECI /HRVATSKI /ENTITET PREKO LEDJA SRBA I BOSNJAKA..NORMALNO JE DA SE DOBRA *POSLOVNO TEHNICKA SARADNJA* DVOJICE PREDSEDNIKA NAJJACE SRPSKE I HRVATSKE STRANKE REALIZUJE ,,SIRE PIPKE KRIMINALA MITA KORUPCIJE ,,AKO VAM NIJE JASNO CITAJTE BN PORTAL ILI JOS BOLJE HRONOLOGIJU BNTV PORTALA PA CE VAMA KOJIMA NIJE JASNO ZASTO JE SRBIMA *DRAGA SAHOVNICA* U PO BANJALUKE

ODGOVORITE
Name

mrsic

15.02.2019 10:19

Varvari nisu bombardirali Beograd,Sabac,Nis,Svetozarevo Kraljevo i druge gradove u Srbiji.Snimak je montiran.

ODGOVORITE