Tadić o poništenom golu...

Nisam mogao da nestanem sa terena! "Mislim da je pogodak bio čist", poručuje srpski vezista.

Fudbal 14.02.2019 | 19:15
Tadić o poništenom golu...
Ajaks je pokazao zavidan kvalitet, ozbiljno se suprotstavio aktuelnom šampionu Evrope i na kraju, pre svega zbog nedostatka iskustva, doživeo poraz u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:2).

Veliku polemiku izazvao je poništeni pogodak Nikolasa Taljafika u finišu prvog poluvremena. Slovenac Damir Skomina je procenio da se Dušan Tadić tada nalazio u ofsajdu i da je ometao Tiboa Kurtou. UEFA je jutros zvanično pojasnila situaciju, obrazloživši da je Tadić u trenutku dok je bio u ofsajdu ometao golmana da krene ka lopti.

"Nisam mogao da nestanem sa terena. Mislim da je to bio čist gol",poručio je Tadić za holandske medije.

Kopljanici će žaliti što u prvih 45 minuta nisu uspeli da stignu do zaslužene prednosti,

"Šteta što u prvom delu igre imali toliko neiskorišćenih prilika. Oni su postigli dva gola iz dve šanse i to je osnovna razlika. Ali mislim da imamo dobre šanse, pokušaćemo da pobedimo u Madridu. Ovo je dobar rezultat za Real, ali ako budemo igrali na isti način u revanšu svašta će biti moguće. Real nije igrao super, ali je pobedio, slavio je na osnovu iskustva", dodao je srpski reprezentativac.

Čini se da se Tadić odlično snašao u ulozi najisturenijeg igrača.

"Ako sam u špicu, onda ponekad prelazim i na polušpica. Kada igrate u sredini onda više možete da utičete na igru. Lepo je naći se u takvoj ulozi", dodao je Tadić.

Revanš između Real Madrida i Ajaksa zakazan je za 5. mart na Santijago Bernabeuu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar