Policija da bude u službi građana

PDP traži da se pod hitno otkriju počinioci uništavanja imovine narodnog poslanika Stanivukovića i da policijski službenici koji su prijetili Stanivukovićevom saradniku i prisiljavali ga na lažno svjedočenje budu otkriveni i sankcionisani.

Republika Srpska 14.02.2019 | 11:58
Policija da bude u službi građana
Delegacija Partije demokratskog progresa predvođena predsjednikom Branislavom Borenovićem sastala se danas sa šefom Кancelarije OEBS-a u Banjaluci Dmitrijem Jordanidijem povodom posljednjih dešavanja ugrožavanja bezbjednosti narodnog poslanika Draška Stanivukovića i prijetnji pojedinim građanima Banjaluke.

PDP traži da se pod hitno otkriju počinioci uništavanja imovine narodnog poslanika Stanivukovića i da policijski službenici koji su prijetili Stanivukovićevom saradniku i prisiljavali ga na lažno svjedočenje budu otkriveni i sankcionisani.

Borenović je izrazio zabrinutost i nezadovoljstvo postupanjem pojedinih predstavnika policije, koji umjesto da rješavaju slučajeve ugrožavanja sigurnosti , javno prijete građanima:

„Ponovo ističem i na tome ćemo istrajati – svi slučajevi ugrožavanja bezbjednosti i života moraju biti riješeni, a policijske strukture moraju biti u službi građana, kako je to Ustavom i zakonima zagarantovano“, rekao je Borenović.

Delegacija PDP-a takođe je upoznala šefa Кancelarije OEBS-a u Banjaluci o brutalnim neistinama iznesenim na Javnom servisu RTRS i SRNI.

Sastanku su, pored predsjednika Borenovića, prisustvovali i potpredsjednik Igor Crnadak, generalni sekretar Perica Bundalo i poslanik Draško Stanivuković, saopšteno je iz PDP-a.

BN TV

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Da

14.02.2019 11:08

Čuvajte Stanivukovića.To je klasični teroristički akt.Izvršioc je ostavio jasnu poruku.Znači oštetio je automobil i izduvao gume,što je lako dokazivo,ali je ostavio jasnu poruku,za sledeći put,neće biti tako! Ustvati neka vam objasne stratezi i teoretičari kao što su: Ćeranić,Perišić,Lukač,Lazanski,Galijašević i plaćeni analitičari iz Srbije i vdjećete da je to metod njihove borbe protiv"žute revolucije".

ODGOVORITE
Name

Exit

14.02.2019 11:45

Jedini Ustav i zakon u RS su Mile i njegova sekta. Imam osjecaj da je kraj dosao,ko izadje zadnji nek ugasi svjetlo.Na kraju ce u BiH ostati glasaci HDZ,SNSD i SDA. E onda nek je Bog na pomoci,u toj situaciji nece ih ko imati placati,smanjice se obim uplate svih poreza,strani krediti bice nedostupni.E tada ce vidjeti kako je biti ugrozen,nek se najedu nacionalizma koja im je sada glavna privredna grana.

Name

Realista

14.02.2019 11:51

Jad i bijeda , bez ikakvog reda. Sve dalje,sve gore, napretka nema ,omladina se seliti sprema.

Name

Забринути

14.02.2019 11:41

Драшко чувај се. Невјеруј ником а поготову овој власти. Узми себи обезбјеђење док је вријеме.

ODGOVORITE
Name

Realitic

14.02.2019 11:49

Pa jesu. Posebno na "sluzbi" koja se odrzi kad policija ubije nekog.

ODGOVORITE
Name

007

14.02.2019 11:59

MALI POKUŠAVA DA IMITIRA SREĆKA ŠOJIĆA,A PDP STRANKU ZDRAVOG RAZUMA.POMIRITE SE SA SUDBINOM DA ĆE TE SLEDEĆE 4 GODINE BITI OPOZICIJA. VAMA NE MOŽE POMOĆI NI DONALD TRAMP NITI POKOJNI PEDI EŠDAUN.

ODGOVORITE
Name

Револт

14.02.2019 12:34

Благо теби па си глуп и не размишљаш својом главом црвени сатрапину. Слушај ти те твоје надређене па ћеш на добар пут изаћи. Мало слушај и другу страну и неке мало слободније медије осим ртрс, атв и срне што објављују само што им твој шеф каже. Изађи из тунела па се правилно информиши и види шта твоји раде. По вама је и Давор убио Давида. СРАМ ВАС БИЛО СТИДИТЕ СЕ ФФФУУУЈЈЈЈ

Name

ZA 007

14.02.2019 14:04

ČISTI SVOJE DVORIŠTE BITANGO!!!!

Name

T

14.02.2019 12:36

To nemoguća misija na OVIM prostorima

ODGOVORITE
Name

Pa U Sluzbi Je

15.02.2019 05:36

naroda,od njiha kupujem prasak za glavu kad mi pridodje kriza.. samo glava nikako ne preostaje...los qualitet

ODGOVORITE