Video: Kako je Jokić srušio Kingse?

Upalilo je, na 0,3 sekunde! "Radujem se jer će na Ol staru biti i Bogdanović, Vučević. . . ", rekao je posle koša za pobedu srpski centar.

Košarka 14.02.2019 | 15:45
Video: Kako je Jokić srušio Kingse?
Pogotkom u poslednjoj sekundi utakmice protiv Sakramento Kingsa (tačnije, 0,3 desetinke pre kraja), Nikola Jokić doneo je Denveru pobedu i rastužio Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu - igrače "kraljeva".

Posle utakmice, najbolji igrač Nagetsa primao je čestitke i prisećao se poslednje akcije, u kojoj je poentirao iz reketa.

"Plan je bio da odigram pikenrol sa Monteom (Morisom), posle čega je trebalo da 'okrenem' blok, da bismo mogli da igramo 'dva na jedan'. I upalilo je... Ne znam zašto ne počinjemo dobro utakmice, ali vratili smo se u trećoj čevrtini, Ajzeja Tomas je doneo energiju u halu", rekao je srpski centar.

Pogledajte kako je Jokić dao pobednički koš protiv Kingsa.



Pred Somborcem je sada priprema za put u Šarlot, gde će predstojećeg vikenda učestvovati prvi put na Ol staru.

"Idem da se zabavim. Ne znam šta da očekujem. Prvi put učestvujem i nadam se da ću imati vreme za odmor. Naravno, i da ću se uz to zabaviti", rekao je Jokić.

Prvo (od sigurno mnogih!) učešća na Ol staru Nikoli će olakšati prisustvo još nekoliko igrača sa ovih prostora.

"Drago mi je što će Nikola Vučević biti tamo. (Bogdan) Bogdanović će igrati na 'Rising stars'-u. Dobro je što ću imati svoje zemljake uz sebe".

Nedugo posle meča protiv Sakramenta, novinari u Denveru pitali su Jokića da li mu je Vlade Divac, aktuelni generalni menadžer Sakramenta, bio idol tokom odrastanja.

"Ne, ali on je Srbin i radi sjajan posao. Ako pogledamo način na koji igraju i kako grade tim - mislim da će biti veoma dobri. Liče na nas od pre tri-četiri godine".

Majk Meloun, Jokićev trener, izabran je da na Ol staru vodi ekipu Lebrona Džejmsa. Nikola će igrati u suprotnom sastavu, koji je birao drugi kapiten, Janis Adetokumbo.

"Želim mu da izgubi", nasmejao je Srbin novinare u svlačionici Nagetsa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar