Prodaja Pavkova otvara mjesto Joveljiću!

Zvezda očekuje preko 4. 000. 000 evra! Crveno-belima u ovim trenucima ne gori pod nogama kada su finansije u pitanju, ali je ove zime ozbiljan udarac za klupsku kasu predstavljalo vraćanje nasleđenog duga prema Poštanskoj štedionici od 3. 300. 000 evra.

Fudbal 14.02.2019 | 21:45
Prodaja Pavkova otvara mjesto Joveljiću!
Prelazni rok u Superligi je završen, Crvena zvezda je kupovinom Mirka Ivanića i zvanično zatvorila pijacu, ali samo kada je u pitanju dovođenje igrača. U Ljutice Bogdana očekuju da bi do kraja prelaznog roka u Kini, a to je poslednji dan februara, stigne unosna ponuda za jednog od istaknutijih prvotimaca iz jesenjeg dela sezone. Pre svih, Milana Pavkova.

Tako piše i Sportski žurnal, koji navodi da bi prodaja snažnog napadača iz Begeča otvorila prostor za supertalentovanog Dejana Joveljića. Zvezdina velika nada bi tako dobila znatno veću minutažu i prostor za još brži napredak.

Kako saznaje MOZZART Sport, uprava srpskog šampiona se nada da bi iz Kine za Pavkova mogla da dođe ponuda između 4.000.000 i 5.000.000 evra, što je suma koju praktično može da plati svaki tamošnji superligaš. Crveno-belima u ovim trenucima ne gori pod nogama kada su finansije u pitanju, ali je ove zime ozbiljan udarac za klupsku kasu predstavljalo vraćanje nasleđenog duga prema Poštanskoj štedionici od 3.300.000 evra. Prodaja Milana Pavkova bi automatski pokrila taj minus.

Još jednom se pokazalo koliko je odbijanje letnje ponude turskog Trabzona predstavljalo dobar potez u Ljutice Bogdana. Pavkov je ostao, sačekao svoju šansu, a onda eksplodirao u utakmici protiv Liverpula na stadionu Rajko Mitić. Ta dva gola protiv vicešampiona drastično su podigla cenu visokog golgetera, od čega bi na kraju ozbiljno mogla da profitira Crvena zvezda, ali i niški Radnički, kojem pripada 30 procenata od narednog transfra. Podsetimo, Pavkov je na Marakanu stigao u januaru 2017. godine za obeštećenje od 300.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar