Karleuša podnijela 120 tužbi

Pjevačica Jelena Karleuša (40) odlučila je da tuži nekoliko medija u Srbiji koji su pisali o njoj i Ognjenu Vranješu (29) tokom seks skandala u kojem se našla nakon što su objavljene intimne poruke koje je ona navodno razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Zabava 13.02.2019 | 21:02
Karleuša podnijela 120 tužbi
Pojedini mediji objavljivali su prepiske i eksplicitne fotografije za koje su tvrdili da se na njima nalazi pjevačica, što je ona oštro demantovala.

"Ovo je prvi i posljednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, mog supruga ili člana porodice je apsolutna izmišljotina. Ispred mene stoje potpisane pravne punomoći za 120 tužbi koje sam podnijela protiv srpskih medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, porodicu, djecu, muža, oca i majku", napisala je Karleuša na svom Instagramu.

"Ovdje nije riječ o novinarskom izvještavanju već o grubom vrijeđanju, lažima, bolesnom napadu punom osobne mržnje, zla i želje za osvetom. Podnijete su krivične prijave protiv srpskih medija", dodala je Karleuša.  

(Nezavisne novine)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aca Doboj

16.02.2019 20:39

Bravo, tako se radi sa lažljicima. Nesposobni da pronađu i isprate pravu vijest, pa se iživljavaju na jednoj ženi i majci.

ODGOVORITE