Nekad će štetiti timu, ali želim da dam šansu Bobanu!

Trener Filadelfije 76ers, Bret Braun, kazao je da želi da pruži priliku Bobanu Marjanoviću, iako će to možda nekad naškoditi ekipi.

Košarka 15.02.2019 | 19:30
Nekad će štetiti timu, ali želim da dam šansu Bobanu!
Srpski centar trejdovan je iz Los Anđeles Klipersa u 76erse i do sada je odigrao svaki meč za franšizu iz Filadelfije.

Marjanović se nalazi u rotaciji ekipe kao zamena za prvu zvezdu Džoela Embida i na prethodna tri meča igra u proseku 13 minuta.

Filadelfija je poražena u noći između utorka i srede, a novinari su na konferenciji za medije pitali Brauna šta misli o ulozi Bobana i da li će nastaviti da mu pruža šansu. 

"Rešen sam da radim to (da šaljem Marjanovića na teren). Postojaće trenuci, nadam se da ih neće biti mnogo, kada možda neće biti pametno da uradim to, da će možda naškoditi timu", rekao je Braun i dodao:

"Ali, moram da učim. Mi moramo da učimo. Želimo da to radimo (da mu dajemo šansu) u ligaškom delu sezone. Želim da dam šansu Bobanu, a ne da mu je oduzmem". 

Bobi se u najjačoj ligi na svetu nalazi već četvrtu sezonu zaredom i po prvi put ima ovakvu šansu. U Sparsima nije imao, kao ni u Pistonsima i Klipersima. Braunove reči sigurno znače Marjanoviću i sad je na njemu da opravde veliko poverenje.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar